Karadayı 74. Bölüm Yorumları

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
10305249_646600238755040_2256263857686322182_n.jpg

Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un olduğu Atv'nin sevilen dizisi Karadayı'nın 74.bölümüyle ilgili yorumlarınızı bu başlık altında paylaşabilirsiniz.​

KARADAYI YENİ BÖLÜMÜYLE BU AKŞAM ATV'DE​

Bu konuyu ben açmak istiyordum ama açmadım nazar değmesin diye:X Sezon içinde her bölüm güzeldi ama 2.3. En merakla beklediğim bölüm:X

Mahir ve Feride'nin sevinçleri kursaklarında kalmaz inşallah..

Mahir&Feride resimleri cok guzel umarim bu sahneleri bolumun sonuna koymazlar

Icimden bir ses dugun olmayacak diyor ama umarim ortislerimiz beni yaniltirlar
Sema ve Eylem ikilisini yakından takip ediyoruz galiba.:)
Boy pos kıyafetler ikisinide çok yakışmış,kötü birşey olucaksa da üstünden biraz zaman geçsin o sahnelerde doyalım.:)

Karadayi ortislerimizin ilk izledigim isleri.Ask sahnelerini guzel yaziyorlar ama bazen kilselere cok yer veriyorlar.Ben ask ve aksiyon istiyorum 🙂

iki guzel kirmizilar icinde)

bu arada Mahir niye Muallayi sahit olarak dinlendirmesini istemedi

şu songül ferideden 1000 kat daha güzel yeminle :d kenan a hiç yakışmıyor bu kadın

pek birsey olmadi Mahire tutuklanma karari verildi Ferideye olurya benim birakmasalar kalbinden atma dedi(

Dizide 3 guzel var Feride,Songul,Ayten .Ben Kenanla Begruzari acayip yakistiriyorum )

Songul su gibi kiz.Feride asaletli guzel.Ayten karakterini sevmesemde hakkini yemeyelim kiz guzel

ayten mi güzel 😱😱 yok deve naptın usta sen ya :D songül süper onun dışında yok güzel orhanın manitası çıkmadıysa o da çok süperdi diğerlerinde iş yok
feridenin güzel olduğuna da kesinlikle katılmıyorum

pek birsey olmadi Mahire tutuklanma karari verildi Ferideye olurya benim birakmasalar kalbinden atma dedi(

Dizide 3 guzel var Feride,Songul,Ayten .Ben Kenanla Begruzari acayip yakistiriyorum )

Songul su gibi kiz.Feride asaletli guzel.Ayten karakterini sevmesemde hakkini yemeyelim kiz guzel
Ayten'i beğenmiyorum ben,Songül içlerinden en güzeli.:)

Off dizi yeni başladı reklama girdi.:(

Forum İstatistikleri

Konular
173,023
Üyeler
8,483
Son Üye
justking