Karadayı 72. Bölüm Yorumları

72.Bölüm - Bergüzar Korel'in sesiyle ''Senssiz saadet neymiş'' Türküsü

bunlar cicim ayları normaldir:) evlendikten üç yıl sonra @Çiğdem- in oklavası eksik olmaz bunlarda :))
Yarın Karadayı kaybettiği reytingleri toplayaktır.kadınlar bu bölüme çok ilgi göstermişlerdir.:)
ayol feride şimdiden başladı @destere mahiri değiştirmeye aslında mehmet saim gibi düşünüyor feride mahirin kabadayı olup değişmesi gerektiğini düşünüyor mehmet beyle tek farkı feridenin feride bunu itiraf etmeden mahiri değiştirmeye çalısıyor kavga falan etme diye :F
@sürgünüm benim hoşuma gitmedi mahir ölse iyi olucak farkıdnaysanız dizinin aksionunu mahir karakteri bozuyor sahne mahire gelince uyku basıyor bana vlla aşırı sıkılıyorum artık mahir sahnelerindenbaşrol oyuncusuyken çok gereksiz bir karakter oldu 🙂🙂🙂

ayol feride şimdiden başladı @destere mahiri değiştirmeye aslında mehmet saim gibi düşünüyor feride mahirin kabadayı olup değişmesi gerektiğini düşünüyor mehmet beyle tek farkı feridenin feride bunu itiraf etmeden mahiri değiştirmeye çalısıyor kavga falan etme diye :F
@sürgünüm benim hoşuma gitmedi mahir ölse iyi olucak farkıdnaysanız dizinin aksionunu mahir karakteri bozuyor sahne mahire gelince uyku basıyor bana vlla aşırı sıkılıyorum artık mahir sahnelerindenbaşrol oyuncusuyken çok gereksiz bir karakter oldu 🙂🙂🙂
mahir karakteri ailesi ve çevresinden oluşan karakterlerin pohpohlamasıyla gözü kara cevval vurdumu devirir kopardığını alır bir karakter olarak izleyiciye yansıtılıyor, ama daha mahirde bir numara görmedik demekki hem kanun içinde kalıp iyi olmak, hemde kötülerle mücadele etmek mümkün değil, aklını kullanıp kötüleri devirmesi ve bu arada kanunun boşluklarından yararlanıp kanundanda kaçması gerek başka yolu yok bunun :))) yani çok zeka gerek ?

ya dediğim yolu takip edecek mahir yada yollu olacak bu gidişle :)

Ergenokoncular röportajda Kenan'ı maçoluktan romantik erkeğe çevirdik demişler:X Bu bölümden bahsettiler(b) Yoksa genel anlamda Mahir karakterinden bahsettiler anlamadım(B)
senaristler kenan imirzalıoğlu nu bitirmeyi hedefliyolar heralde bu şekilde devam ederse imirzalıoğlu gözümde düşmeye devam edecek resmen soğuyorum adamdan ahu gözlüm sevdam ıvır zıvır nerden nereye be reis sen bu değilsin
dizi final yapmıyor bari kenanı öldürselerde yeni bir diziyle dönse