Karadayı 64.Bölüm Yorumları

Güzel bölümdü AB 13 gelmesi gereken bir bölüm ama gelmez.

Nazif Babamın özgürlüğünü beklerken bambaşka bölümle karşılaştık.#özgürlük tagı verip bize ters köşe yaptılar.

12 alabilir Ab'de 13 zor gibi

Aha böyle de yorum var @destere
bir ara tamda yasinle feride konuşurlarken üst katta babası duydu ya orda küfrettim senaristlere
neyseki toparladılar bu dediğin yorumun çıkma ihtimali olabilir çünkü bizi çok fıtık ettiler bir kez daha aynı kısır döngüye girebilir hikaye ?

İlla boğazdan (nefes kesici) bi ölüm olacaksa, yemek yerken boğulsun. Gariban hayali şeftali yiyordu ya

Adamdaki meyva yeme zevki beni deli ediyor ya birde gicik gicik sesler cikariyor..

Bence Necdet Turgut'u öldü diye bırakcak ama Mahir yetişip kurtaracak.

Yine mi

ADliyedeki ağlama sahnesi şüpheli oldu. Turgut için ağlaşacak değillerdir😕

Orada var bir bit kenigi. Aytene fragmanda söylemesi senaristlerin bir isareti olabilir mi? Aldatici fragmandir yine ya..

Adamdaki meyva yeme zevki beni deli ediyor ya birde gicik gicik sesler cikariyor..

Yine mi

Orada var bir bit kenigi. Aytene fragmanda söylemesi senaristlerin bir isareti olabilir mi? Aldatici fragmandir yine ya..
Bu işte bi terslik var herşey bu kadar güzel yolunda gidemez.

Yine mi

Turgut ölse haberleri çıkarmıydı diye onu düşünüyorum
Tweet mweet olaylari filan