Ayten ile konuşuyor olmalı Turgut intikamını aldım diyor.Mantık hatası arayacak kadar dikkatli izlemedim. Twitter'a da baktım arada ama bu bölüm gayet güzeldiFragmanı gördünüz mü
Ayten ile konuşuyor olmalı Turgut intikamını aldım diyor.Mantık hatası arayacak kadar dikkatli izlemedim. Twitter'a da baktım arada ama bu bölüm gayet güzeldiFragmanı gördünüz mü
Evet ordan anlaşiliyor zatenAyten ile konuşuyor olmalı Turgut intikamını aldım diyor.
Kesinlikle!!! Bence 15 bile alsa hakkıdırGüzel bölümdü AB 13 gelmesi gereken bir bölüm ama gelmez.
İki haftadır aga muhteşem bölümler izliyoruz,yanlışı yokmudur var illahi ama üstüne dizi tanımam.12 alabilir Ab'de 13 zor gibi
@sürgünüm benden alıntı yapmiş ama onun da dediği gibi ayten ile konuşuyor.Nejdet.fragmanı gördüm ama fragmanda turgutun kesinlikle ölmüş olduğu kanaatine varamadım
fragmanlar hep ters köşe yapıyor bizi
@sürgünüm benden alıntı yapmiş ama onun da dediği gibi ayten ile konuşuyor.Nejdet.
Aynen yanlışıy'la doğrurusu'yla sevdik Karadayı'yı güzel heycanlı bölümler izliyoruzİki haftadır aga muhteşem bölümler izliyoruz,yanlışı yokmudur var illahi ama üstüne dizi tanımam.
Turgut'un ölümü bu şekilde olmamalı asılmalı!@sürgünüm benden alıntı yapmiş ama onun da dediği gibi ayten ile konuşuyor.Nejdet.
İlla boğazdan (nefes kesici) bi ölüm olacaksa, yemek yerken boğulsun. Gariban hayali şeftali yiyordu yaTurgut'un ölümü bu şekilde olmamalı asılmalı!
Bence Necdet Turgut'u öldü diye bırakcak ama Mahir yetişip kurtaracak.Böyle olursa yuh yani..
bir ara tamda yasinle feride konuşurlarken üst katta babası duydu ya orda küfrettim senaristlereAha böyle de yorum var @destere
ADliyedeki ağlama sahnesi şüpheli oldu. Turgut için ağlaşacak değillerdir😕Böyle olursa yuh yani..
Turgut o sahnede şahsına münhasır kişilik olduğunu yine kanıtladı.İlla boğazdan (nefes kesici) bi ölüm olacaksa, yemek yerken boğulsun. Gariban hayali şeftali yiyordu ya
İlla boğazdan (nefes kesici) bi ölüm olacaksa, yemek yerken boğulsun. Gariban hayali şeftali yiyordu ya
Bence Necdet Turgut'u öldü diye bırakcak ama Mahir yetişip kurtaracak.
ADliyedeki ağlama sahnesi şüpheli oldu. Turgut için ağlaşacak değillerdir😕
Bu işte bi terslik var herşey bu kadar güzel yolunda gidemez.
Adamdaki meyva yeme zevki beni deli ediyor ya birde gicik gicik sesler cikariyor..
Yine mi
Orada var bir bit kenigi. Aytene fragmanda söylemesi senaristlerin bir isareti olabilir mi? Aldatici fragmandir yine ya..
Turgut ölse haberleri çıkarmıydı diye onu düşünüyorum
Adamdaki meyva yeme zevki beni deli ediyor ya birde gicik gicik sesler cikariyor..
Yine mi
Orada var bir bit kenigi. Aytene fragmanda söylemesi senaristlerin bir isareti olabilir mi? Aldatici fragmandir yine ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?