Karadayı 61.Bölüm Yorumları

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
41,537
Puanı
1,060
5e1d90b3e5ab4e2726d2f64df8a3f348-jpg.34913

Karadayı 61.Bölüm Yorumlarınızı buradan yapabilirsiniz...

ilk defa uzun bir aradan sonra tvden dizi izleyebilicem bu akşam maç yokmuş :Z:Z:Z
babam ya maç buluyor yada basket elevizyondan kurtlar vadisi bile izleyemiyorum karadayıyı
geçen yıldan beridir 2 defa izleyebilmişimdir tvden bu sefer tadını çıkarıcam :Z:Z

ilk defa uzun bir aradan sonra tvden dizi izleyebilicem bu akşam maç yokmuş :Z:Z:Z
babam ya maç buluyor yada basket elevizyondan kurtlar vadisi bile izleyemiyorum karadayıyı
geçen yıldan beridir 2 defa izleyebilmişimdir tvden bu sefer tadını çıkarıcam :Z:Z
İnşallah başımızın etini yemezsin hemşerim kadın dırdırıda hiç çekilmiyor.:)

Feride bu akşam bol bol ağlayacağı için şimdi sen sürekli şikayet edersin.:)
hahaha zaten 2.fragmandan şikayetçiyim biz aksion beklerken bunlar iyice pembe dizi yaptılar olayı 2 bucuk saat dizinin 2 saati ağlamayla geçince bunalıma giriyorum bende duygusal biriyim hemen ağlamaya yer alıyorum zaten :kiki::kiki:

hahaha zaten 2.fragmandan şikayetçiyim biz aksion beklerken bunlar iyice pembe dizi yaptılar olayı 2 bucuk saat dizinin 2 saati ağlamayla geçince bunalıma giriyorum bende duygusal biriyim hemen ağlamaya yer alıyorum zaten :kiki::kiki:
Dizi başlamadan hayattan soğuttun beni.:)

Dizi başlamadan hayattan soğuttun beni.:)
zaten yılda 1-2 defa tvden izleyebliyorum babam dizi falan izlemiyor tek izlediği dizi kurtlar vadisiydi adamın oda oktay kaynarca çıktıktan sonra izlemeyi braktı ara sıra bakıyor ama basket izliyor genelde perşembe akşamları :kiki::kiki: karadenizlilerin kanında var galiba bu aksion türü dizileri benim arkadaşlarımın arasındada yok duygusal veya normal dizi izleyen
özellikle kız arkadaşlarımın hemen hemen hepsi benim gibi :F

oh aytoşu iyi benzetmişler elleri dert görmesin dövenlerin beter olsun Allah ın ördek dudaklısı :A @destere bu mesaja vereceği ceapla kesin ban yer :A

Bölüme dakikalar kaldı. Ben hala Feride'nin çığlıklarını ve 'Ömrünü sana adamış bir Feride'n var artık' repliğini düşünmekteyim...

nekadar sinir oldum bu bölümde songüle ayol adamlar can derdinde babasını idam edicekler songül gelmiş okulum arkadaşlarım var diyor okadar sinir oldumki anlatamam yani 😛😛
birde bizim ne geliyrsa çenemizden geliyor aytene neden anlatıyorsunki kadın sırrını tutucam diyor nejdetin yanında salya sümük ağlıyor adamda aptal dedğilya tabiki anlaaycak songülle alakalı oldunu 😵😵😵

nekadar sinir oldum bu bölümde songüle ayol adamlar can derdinde babasını idam edicekler songül gelmiş okulum arkadaşlarım var diyor okadar sinir oldumki anlatamam yani 😛😛
birde bizim ne geliyrsa çenemizden geliyor aytene neden anlatıyorsunki kadın sırrını tutucam diyor nejdetin yanında salya sümük ağlıyor adamda aptal dedğilya tabiki anlaaycak songülle alakalı oldunu 😵😵😵

Bölümü izledikten sonra yorumların hepsi kadınların çenesini tutamadığı yönünde. :A :A