- Reaksiyon puanı
- 41,537
- Puanı
- 1,060
Bu akşam keder,hüzün ve ızdırap var.Bu bölüm çok duygusal olucak![]()
Aynen Feride'nin ağlamaları geceye damga vurcakBu akşam keder,hüzün ve ızdırap var.
Feride ağlıyacak biz ağlıyacağız gene acıklı bir bölum bizi bekliyor..Aynen Feride'nin ağlamaları geceye damga vurcak![]()
İnşallah başımızın etini yemezsin hemşerim kadın dırdırıda hiç çekilmiyor.ilk defa uzun bir aradan sonra tvden dizi izleyebilicem bu akşam maç yokmuş
babam ya maç buluyor yada basket elevizyondan kurtlar vadisi bile izleyemiyorum karadayıyı
geçen yıldan beridir 2 defa izleyebilmişimdir tvden bu sefer tadını çıkarıcam![]()
hahah ay aşk olsun yaaa özellikle senin başının etini yiyeyimde gör ozamanİnşallah başımızın etini yemezsin hemşerim kadın dırdırıda hiç çekilmiyor.![]()
Feride bu akşam bol bol ağlayacağı için şimdi sen sürekli şikayet edersin.hahah ay aşk olsun yaaa özellikle senin başının etini yiyeyimde gör ozaman![]()
hahaha zaten 2.fragmandan şikayetçiyim biz aksion beklerken bunlar iyice pembe dizi yaptılar olayı 2 bucuk saat dizinin 2 saati ağlamayla geçince bunalıma giriyorum bende duygusal biriyim hemen ağlamaya yer alıyorum zatenFeride bu akşam bol bol ağlayacağı için şimdi sen sürekli şikayet edersin.![]()
Dizi başlamadan hayattan soğuttun beni.hahaha zaten 2.fragmandan şikayetçiyim biz aksion beklerken bunlar iyice pembe dizi yaptılar olayı 2 bucuk saat dizinin 2 saati ağlamayla geçince bunalıma giriyorum bende duygusal biriyim hemen ağlamaya yer alıyorum zaten![]()
zaten yılda 1-2 defa tvden izleyebliyorum babam dizi falan izlemiyor tek izlediği dizi kurtlar vadisiydi adamın oda oktay kaynarca çıktıktan sonra izlemeyi braktı ara sıra bakıyor ama basket izliyor genelde perşembe akşamlarıDizi başlamadan hayattan soğuttun beni.![]()
nekadar sinir oldum bu bölümde songüle ayol adamlar can derdinde babasını idam edicekler songül gelmiş okulum arkadaşlarım var diyor okadar sinir oldumki anlatamam yani 😛😛
birde bizim ne geliyrsa çenemizden geliyor aytene neden anlatıyorsunki kadın sırrını tutucam diyor nejdetin yanında salya sümük ağlıyor adamda aptal dedğilya tabiki anlaaycak songülle alakalı oldunu 😵😵😵