Karadayı 56.Bölüm Yorumları

Yarın izleyeceğim.

"Bu akşam aşk var, sevgi var, dürüstlük var, saygı var ve en önemlisi de vicdan var...

Bu bölüm çok güzel olacak çok!

Çok özledim.
Sınavlar bitsin 1 şubattan itibaren arada kalan bölümlere yetişeceğim.

Karadayıyı bekliyoruz Heycanlı bir bölüm daha bekliyoruz bizi

öfffff babam yine maç izleyecekmiş kovacam en sonunda gitsinler kahveye 😛😛😛
digitürk pilaydan odamda daha rahat izliyorum gerçi dizilerimi ama reytinge bir faydam olmuyor

bu bölümü çok merak ediyorum bakalım neler olucak

Daha yeni başladı hemen reklam çıktı

Feride'm doğru yoldasın biz senin arkandayız merak etme.

Feride'nin hıçkıra hıçkıra ağlaması beni benden aldı. Ne güzel oynuyor Bergüzar...

ayyy sinir oluyorum bu aytene kocasına bu neyin nazı nejdet nasıl katlanıyor bu kadına buradan ben sinir oldum vlla senaristler daha fazla bu durumu nekadar uzatıcaklar daha bu durumu bıkkınlık geldi artık 😛😛😛

akşam akşam nasılda canım hamsi çekti yarın pazarı buranın alayım 2-3 kilo

Son düzenleme:
Mahir ile Feride'nin sevdası bugün doruklarda aman Allah'ım ya yok böyle sevda..

Mahir ile Feride'nin sevdası bugün doruklarda aman Allah'ım ya yok böyle sevda..
mahir ferideyi feridenin onu sevdiği kadar sevmiyor babasına diyorki bana seçenek sunsalar ben seni seçerdim diyor
ferideyede diyorki benim için ailenle aranı bozma aileni seç diyor feride herşeyi göze alıp ailesinide geride brakıp mahiri seçebiliyor ama mahir aynısını yapmaktan çok uzak biz kadınlar aşkta daha gözü kara oluyoruz erkekler herşeyi göze alamıyor nedense 🙄🙄🙄

Mahir feride için otelin kapısında sabahladı nasıl sevmiyor,canını verir Feride için..