Feride'nin cevabini 54. Bolumde görücez herhalde Insallah hayir der.![]()
Büyük ihtimal öyle olur abi. Merakta birakirlar, hatta belki yilbasi arasini vermediler ya, o arayi da araya koyarlar, iki hafta merak icinde bekleriz
Feride'nin cevabini 54. Bolumde görücez herhalde Insallah hayir der.![]()
O nikah olmaz olmamalı Feride birkez gelin olmalı oda Mahir'in olmalı..Gelmis maalesef. Evleniyor bence kesin olarak![]()
O nikah olmaz olmamalı Feride birkez gelin olmalı oda Mahir'in olmalı..![]()
Off ben ocak 20 kıyılır diyordum nikahıErken davrandılar
Süper olacak desene bu hafta
![]()
Benim yinede Mahir'den beklentim imza atmadan nikaha yetişmesi olmadı Feride'yi kaçırsın.Olmaz iste, o zaman Sinan'in plani islemez![]()
1 hafta ara verecekti o zaman geçen pazartesi verseydiTeorim hala gecerli arkadas53.Bölüm 6 Ocak'ta, 54.Bölüm 20 Ocak'ta. Demedi demeyin
![]()
Benim yinede Mahir'den beklentim imza atmadan nikaha yetişmesi olmadı Mahir Feride'yi kaçırır.
Ocak 20 Önümüzdeki haftamı diye sormuştum sana.Off ben ocak 20 kıyılır diyordum nikahıErken davrandılar
Süper olacak desene bu hafta
![]()
Sema Ergenekon'un tweti:Cesaret seçtiklerin değil vazgeçtiklerindir bazen.Bence birsey yapamaz. Herkes orada. Hakimler Baskani bile orada.
Ocak 20 Önümüzdeki haftamı diye sormuştum sana.
Sema Ergenekon'un tweti:Cesaret seçtiklerin değil vazgeçtiklerindir bazen.
Feride'nin ailesinden vazgeçişi cesaretin asıl tanımı olamazmı?
Ben uzatırlar diye düşünmüştüm gecen haftaki yorumlaşmada😕 20 Ocak 55.bölüme denk geliyorOcak 20 Önümüzdeki haftamı diye sormuştum sana.![]()