Karadayı İzleyiciyi Güldürdü!

Lordly

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1,188
Puanı
285
Karadayı İzleyiciyi Güldürdü!

E2C_spot-krdyhatta.jpg

Kenan İmirzalioğlu ve Bergüzar Korel'in başrollerini paylaştığı Karadayı dizisinde bir dikkatsizlik izleyiciyi güldürdü.
Dizide savcı ile gazete patronu balkonda otururken arkadaki cama "Ağaoğlu İnşaat" şirketinin bayrağının yansıması izleyicilerin gözünden kaçmadı. Dizi, 1970'lerdeki büyük bir aşk hikayesini anlatıyor. Fakat Ağaoğlu inşaat 1981'de kurulmuştu.

Karadayı Dizisinde İlginç Hata

634884169404176390.jpg

ATV ekranlarında pazartesi günleri yayınlanan Karadayı dizisinin 6. bölümünde bir hata izleyicilerin dikkatini çekti.Savcı ile gazete patronu yalı balkonunda otururken cama yansıyan bayrak silüeti izleyenlerin gözünden kaçmadı.

Cama yansıyan Ağaoğlu inşaat şirketinin bayrağının silüeti izleyenleri güldürdü.1970'lerde geçen hikayede 1981 yılında kurulan şirketin logosunun çıkması kimi izleyiciler tarafından dikkatsizlik olarak yorumlandı.

hayret bi şey ÖZEL

seyircilerdeki ağaçları yazıları okuma moduna hayranım ben oyuncuları zor takip ediyorum demekki bazı seyirciler yada bunlara seyirci değilde hata arayıcılar diyelim bunlar diziden çok sahnelerde çıkan çatılar kiremitler ağaçlar dallar budaklarla ilgileniyorlar takdir ettim ben istesemde böyle bir görevin üstesinden gelemem :))

bu konuları birleştirsin arkadaşlar bu konudan iki tane var:)

ay yapımın en kotu dızısı gıbı gozukuyor en ıyısı 20 dakıka olacak gıbı gozukuyor

Bu diziyi kurtaran Kenan İmirzalıoğlu, diğer türlü çoktan bitmişti. Böyle hatalar sık sık olabilir. Sonuç olarak bu bir dizi. :)

Kenan olması tutmazdı.Biraz izledim ama senaryo gerçekten sıkıcı ve bana birazda saçma geliyor orası ayrı

Karadayı'yı bir bütün olarak izlemezseniz zaten birşey anlamazsınız.Dizi çok heyecanlı gidiyor valla.:D