Karadağlar'ın Saati Değişti !

MilanBaros15

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
0
Puanı
108
Dizinin saati 22:30'a alındı. Zannedersem Survivor ile yer değiştirmiştir..

Survivor çıkışa geçecektir bu hamleyle. Pazartesi dengeler epey değişecek. Bakalım ne olacak sonuç ?

Karadağlar için pek olumlu bir değişiklik olduğu söylenemez. Reytinglerinde düşüş olması çok olası bir durum.

3 gün PT1' de aynı yarışma yayınlanacak şimdi, el insaf diyorum başkada birşey demiyorum.

Umarım başarılı olamaz Survivor. Kolay kolay böyle bir şey söylemem ama reyting için aynı yarışmayı haftada üç gün yayınlamak aç gözlülükten başka bir şey değil. İzleyici de bir süre sonra sıkılacaktır.

Show TV gibi köklü ve büyük bir kanal böyle bir hata yapmamalı reyting için. Kanal D, ATV, Star sürekli yeni dizilerle, yapımlarla karşımıza çıkarken, Show TV dizilerini bitirip, yıllardır Survivor, Varmısın Yokmusun gibi programlarla günü geçiştiriyor. PT1 kanalların en değerli saatidir, yarışma da yayınlanabilir ancak haftada 1' den fazla olunca seyirci bir süre sonra bıkacaktır.

Yuh yani Haftanın 3 günü birinci olmak istiyor Show tv.Zaten haftada 3 gün yayınlanması nedenile cumartesini lale devrine kaptırdı show şimdi bunu yaparsa iyice dibe vurur.Ayrıca küçük sırların yeni fragmanına baktınız mı çok heyecanlı

cumartesi tamam birincisin pazar tamam birincisin ama pazarteside birinci olmak istemeleri gerçekten açgözlülük

Show Tv:

Cumartesi ; zirvede
Pazar; zirvede
Pazartesi; zirvede
Carsamba; zirvede
Cuma; zirveye yaklasiyor

Buna acgözlük deniler, ve baska birseyde denilmez

Survivor sadece bence A/B de alır zirveyi. Arka Sokaklar totalde kaptırmaz zirveyi.

Bende A/B'de zirveyi alir diyorum, totalde isi zor.

yinede 2 gruptada zirveyi zorlayacaktır..