Karadağ 3-1 Türkiye l Uluslar B Ligi Milli Takım Maçı

Maçı kim kazanır?

• Karadağ

Oy: 0 0.0%
  • Berabere

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .
Kapattım maçı. İzlenmez bu takım. Hep fos hep fos. Adam olmazlar.

Arda'nın acilen oynaması lazım. Şu anki haliyle bize yük oluyor. Takımında oynayıp maç kondisyonu oluşturmalı. Beyninin yapmak istediği şeylere vücudu izin vermiyor.

Bir çok pozisyon kaçırıldı. Yazık olacak böyle biterse

3-1 oldu, rezillik.

Adam yürüyerek orta açtı. Stoper uyudu adam yürüyerek kafa vurdu. Kaleci yanlış pozisyon aldı. Sonuç fazla inat seni koltuğundan eder.

Önceki dönemde forvetin yoktu bu taktiğe tamam dedik ama şimdi hem elinde Enes var hem de saha pas yapmaya uygun olmamasına rağmen inatla adamı oyuna almadın. Şimdi basın toplantısında gazetecilere istediğin kadar sataşabilirsin. İnadın yüzünden şu takım yerli bir vasıfsız herifin eline kalacak.

3 1den sonra maç izlemem.

Gelmiş hiç puanı olmayan takıma yenilmek çok garip

Adama hattrick yaptırmıṣlar inanılır gibi değil ya. Montella mıdır nedir direk istifa etsin. Böyle rezillik yok yani.

Biz ne hayaller kuruyoruz yok grup birincisi olacak yok dünya kupası playoff falan. Adamlar gidiyor 2 maçta bedavadan 5 puan hediye ediyor ya. Biz nasıl bu kadar aciz bir takımız inanamıyorum. Koca fırsat tepildi.

Bu saatten sonra bana kimse dünya kupası elemelerinde ilk ikiye gireriz demesin. Girsek ne olacak? Böyle rezil oluruz ancak. Ulusal lig de A ligine de çıkamadık. Ṣimdi playoff maçı ile belki çıkarız demeyin, bize haktır B liginde kalmak. 100 fırın ekmek yeseler yine A takımı olmayız biz.

Gençlerden adam olmaz. Geçmiṣ olsun. %1 ümidim vardı, onu da bir güzel harcadılar.

Ciddi söylüyorum Montella istifa etsin.

Reactions: Royal Highness
Aynen.. Adamlar çıktıkları 5 maçın 5'ini de kaybetmiş,
bu 5 maçta toplam 1 gol atabilmişler. Puan ve lig iddiası olmadan çıktıkları son grup maçında bizi 3-1 yendiler. Montella mahçup olacağına yaptığı açıklamaya bak...

Reactions: RüzgarGülü
Kadronun gençler olması güzel ama tecrübeli ve gençleri Karma yapma taraftarıyım her zaman. Pozisyon bulma da ve oyun kurmada zorluk çekiyor takım. Kaleci de büyük program. Teknik direktör kendisine toz kondurmuyor bizim ligi çözmüş

Reactions: Royal Highness