Fragman izleyecek vaktim yok, hemen bölüme geçiyorum. 24. bölüm bitince gece yorum atarım o zaman.Şok geçireceksin bekle ve gör.Bölüme başlamadan fragman izle çok keyifli oluyor
Fragman izleyecek vaktim yok, hemen bölüme geçiyorum. 24. bölüm bitince gece yorum atarım o zaman.Şok geçireceksin bekle ve gör.Bölüme başlamadan fragman izle çok keyifli oluyor
Fragman izleyecek vaktim yok, hemen bölüme geçiyorum. 24. bölüm bitince gece yorum atarım o zaman.
24. BÖLÜM
Bak doğru hatırlıyormuşum @sokak sanatiEmir'in kardeşi Asu çıktı. Alttan alttan ortalığı karıştıran da Asu çıktı. Olaylar olaylar, ortalık iyice karışacak.
Kemal ve Nihan boşuna hevesleniyor, Emir reyiz izin vermez.
Aynen aklımı karıştırdın, acaba kim diye bekliyordum.Dün akşam biraz olsun kafan karıştı ama buda bi şey.
35. BÖLÜM (SEZON FİNALİ)
Tüylerim diken diken oldu, Neslihan Atagül ne yaptın sen? Döktürmüş maşallah, ''Ozaan, kardeşim ölmüş'' çığlıkları tam ödüllük. Helal olsun. Nihan bağırırken Zeynep'in de kafasını ellerinin arasına alması, şoka girmesi...
Ozan'ın ölümüne çok üzüldüm, dizinin en saf ve iyi niyetli karakteriydi. O sırada Vildan'ın ağlaması.Oyunculuklar aşırı gerçekçi yav dizide.
Nihan da hamile çıktı, yeni sezonda buradan baya ilerleriz.
Bu arada 30'dan sonrasını izlememişim ben, komple yeni izledim.Benimde en çok etkilendiğim 10 sahne arasına girer o Ozan sahnesi. Çok iyi oynadı Neslihan.Bi @Çiğdem- sevmedi o sahneyi.s.s
Bu arada 30'dan sonrasını izlememişim ben, komple yeni izledim.
Yanlış hatırlıyon kanka, ben son 5 bölümü falan izlemedim. En son yeni sezonun ilk bölümünü öyle zap yaparak izlemiştim, bir daha da izlemedim.İyi saçmaladın. O Ozan'ın olduğu sahneden yorumların var
Yanlış hatırlıyon kanka, ben son 5 bölümü falan izlemedim. En son yeni sezonun ilk bölümünü öyle zap yaparak izlemiştim, bir daha da izlemedim.
Valla silmedim la yalan mı söyleyecem.Yorumları silmişsin.
Valla silmedim la yalan mı söyleyecem.Yanlış hatırlıyorsun. Ben en son 28-29 ya da 30'u izledim. 30 az ihtimal.
Oha şu an 36. bölümdeyim Önder de mi ölmüş? 😱 Ben sadece Ozan öldü sanıyordum...Bu emeklilik bana yaramadı çok karışıyor her şey.s.s
Oha şu an 36. bölümdeyim Önder de mi ölmüş? 😱 Ben sadece Ozan öldü sanıyordum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?