tufan yüzünden oldu herşey emir ayağına getirdi kemali ayakta tutuyor sırtını tufana çevirdi bekliyor tufanda mal gibi bekliyor ayoll vursana ne bekliyorsun allah allahBi küsüp bi barışıyorlar naptıkları belli değil.s.s
tufan yüzünden oldu herşey emir ayağına getirdi kemali ayakta tutuyor sırtını tufana çevirdi bekliyor tufanda mal gibi bekliyor ayoll vursana ne bekliyorsun allah allahBi küsüp bi barışıyorlar naptıkları belli değil.s.s
tufan yüzünden oldu herşey emir ayağına getirdi kemali ayakta tutuyor sırtını tufana çevirdi bekliyor tufanda mal gibi bekliyor ayoll vursana ne bekliyorsun allah allah
Bölüme Nihan damga vurdu sezon finalindeki son sahne harikaydı Asunun mekana ayak bastığı dakikada harika bie sahne izledik sezon finali çok iyiydi35.bölüm sezon finali
emir ve asu birbirlerine benziyor aslında hırs olarakasuda kemal için herşeyi yapacak durumda nihalin hamile olduğunu öğrenince çocuktan kurtul dedi emireama emir çocuğu aldırmadı nihal yanımda olsunda kemalin çocuğunada katlanırım kafasında aşktan daha çok saplantı gibi
emir ve kemalin benzer yanlarıda var emir kemalin kardeşinden çocuk yapıyor kemalde emirin karısındanek olarak asu ve emir 2 kardeş kemal ve nihale aşıklar nihal kemale zeynep emire tufanda asuya aşık ozanda zeynepe ayy baya karışık bir aşk döngüsü oluştu
ozan öldü görünüyor ama bence ölmedi zeynepten intikam almak için öldü gösterdi kendini öyle düşünüyorumemirin babasıda anladı asunun kızı oldunu ve asunun sözde amcası intihar etti
son olarak emir kemal kavgasında tufanın öldürmesini bekledi emir kemali ama tufan kemali vurana kadar yanlışlıkla kemal emiri vurdu youtubede o sahnenin yorumlarına baktım herkes emir ölürse izlemem diye yorumlar yazmış paniklemişler oan izlesem bende paniklerdim şuan rahatım ayoll@sokak sanati @turkuazz
Tufan kararsızdı orada erken davransa başka durumlar olabilirditufan yüzünden oldu herşey emir ayağına getirdi kemali ayakta tutuyor sırtını tufana çevirdi bekliyor tufanda mal gibi bekliyor ayoll vursana ne bekliyorsun allah allah
Seni de vurmali bencetufan yüzünden oldu herşey emir ayağına getirdi kemali ayakta tutuyor sırtını tufana çevirdi bekliyor tufanda mal gibi bekliyor ayoll vursana ne bekliyorsun allah allah
Tufan kararsızdı orada erken davransa başka durumlar olabilirdi
aa emir güzel plan kuruyorda şöyle sadık bir adamı yok ayoll olsaydı kemal çoktan bitmiştiTufan orada Emir'i vurmak istedi zaten kararsız kaldı.s.s
hhahah sende izliyordun bunu sanırımSeni de vurmali bence
23. BÖLÜM
Bölümler git gide güzelleşiyor. Bu bölümde Ozan'ın kızı vurduğu sahnenin yalan olduğu ortaya çıktı. Nihan ve Kemal videoyu buldu, Nihan Emir'e seni terk ediyorum dedi. Emir şok tabi.
Emir'in annesinin olaylarını öğrendik bu bölüm, Emir'in kardeşi geliyor.(Ya da aramızda.)
Ay bitir artık, gına geldi senin bitirememenden.Oo 23.bölüme geldin demek ne güzel yalaptobumdaki sıkıntı geçti şükür bende yakın zamanda başlıcam inşallah önce içerdeyi bitirmek istiuprum acilen
23. BÖLÜM
Bölümler git gide güzelleşiyor. Bu bölümde Ozan'ın kızı vurduğu sahnenin yalan olduğu ortaya çıktı. Nihan ve Kemal videoyu buldu, Nihan Emir'e seni terk ediyorum dedi. Emir şok tabi.
Emir'in annesinin olaylarını öğrendik bu bölüm, Emir'in kardeşi geliyor.(Ya da aramızda.)
Ya tam hatırlamıyorum, spoilerde yazayım bu muydu?Sen zaten biliyorsundur kardeşi.
Ay bitir artık, gına geldi senin bitirememenden.Bitir de geç buna, ben de 1 aya bitireceğim inşallah. 20-21 Ağustos gibi tatile gideceğim, o zamana kadar bitirmem şart.
Ya tam hatırlamıyorum, spoilerde yazayım bu muydu?(Diziyi yeniden izliyor gibiyim, çoğu sahneleri unutmuşum. Güzel haber bu.)
ASU?
O değil miydi? 😱Tam kuş beyinli çıktın sende.
O değil miydi? 😱
Neyse söyleme, bu hafta içinde öğreneceğim zaten.
Tufan değil ondan eminim. Hatta annesiyle sarılıp ağlıyorlardı Nursel miydi neydi hatta annesi.ASU'ydu sanki ya.
Şu an 24. bölümdeyim.Bilmiyorum zaten 24. Bölümde öğreneceksin ayrıca erkek tahminde bulun kız ne alaka. Kemal'in kardeşlerinden biri kardeşi olmayabilir Kemal'in
Youtuba'dan kaldırmışlar, aslında oradan izleyecektim ama puhu.tv'den sonra kalkmış oradan.@Yiğitt sen bölümleri yuotube denmi izliyosun puhu tv denmi
Şu an 24. bölümdeyim.
Oha ben öyle bir şey hatırlamıyorum.😱 Tarık mız mızı bizden değildir o zaman.Burak Özçivit gibi yakışıklı ve Zeynep gibi güzelle Tarık kardeş falan olamaz.
Youtuba'dan kaldırmışlar, aslında oradan izleyecektim ama puhu.tv'den sonra kalkmış oradan.
Puhu'dan izliyorum mecbur. Biraz reklamı fazla ama HD ve tek parça, rahat izliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?