Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

son 3 seneden bahsediyorum ayoll
hele tuba ay yapımın içine etti
@sokak sanati

Katılıyorum. Kız Çiğdem @mrt-06 'da çatladı bu gece formundasın.

@xemrexxx 'den bahsediyorsak bence elini kes onun için sıva daha önemli.

tuba ve burakta haklısında aras napmış ayoll içerdede çağatayı ezdi

Asıl kenan olmasa napacaksınız ezel karadayı en kaliteli diziler
Tarihi dizi yapmak pahalı olmasa yollamazdık o3 denen şirkete
araplar bastırıyor hem de yayın haklarını alıyor hemen.

Evet Kenan'sız çok eksiğiz

Tarihi dizi yapmak pahalı olmasa yollamazdık o3 denen şirkete
araplar bastırıyor hem de yayın haklarını alıyor hemen.

Evet Kenan'sız çok eksiğiz
aaa doğruya fatih ay yapımda değil yandınız vlla

ama fatihide kenana yakıştıramadım pek heyecanlanmadım o diziye bildiğimiz klasik bir yapım sonucta

aaa doğruya fatih ay yapımda değil yandınız vlla

ama fatihide kenana yakıştıramadım pek heyecanlanmadım o diziye bildiğimiz klasik bir yapım sonucta
Olsun Kenan için bakacağum

Fatihi senin adanalı mehmet sılanın boranı leş bi oyunculukla sıvadı ülkeyi terk etti

Olsun Kenan için bakacağum

Fatihi senin adanalı mehmet sılanın boranı leş bi oyunculukla sıvadı ülkeyi terk etti
trt 1 de denemişti fatihi aslında bukadar denenipte tutmadı eğer kenan tutturursa kendini dahada kanıtlayacak ayoll bende kenan için bakarım tabi

harika sezon finali çok az kalmış,katılıyorum jenerik müziği çok iyi

14. BÖLÜM

Son sahne efsaneydi, dizinin en sevdiğim sahnelerinden. Emir ve Zeynep sonunda yaptılar yani, kaç kere kaçırdılar bu sahneyi .ss Emir sonunda Zeynep'i odadan kovdu, mahalle dilberi.

Ortalık şimdi karışıyor.

32.bölüm @sokak sanati
asurıun adamı ölünce emirler polise ifade vermeye gittiler karakol çıkışında emir kemalin arabasına kamuyon çarptırdı kemal arabasına binmeden nihale istediğim zaman kemali öldürebilirim diye göz dağı verdi

asuların ölen adamının görüntüsü varmış asunun amcası ile emirde o görüntülerin peşine düştü ama görüntüleri sildiler emir ulaşabilecekmi bakalım

kemal ozanı polise verdi katil diye emiride suçladı asıl amacı onu içeri attırmak ama emir asunun kardeşi olduğunu öğrendi köşeye şıkıştırdı onu ayoll azrailin olmaya geldim kardeşim dedi asudada silah var emir asu yüzleşmesi ile bitti bölüm

Yüzleşme dediğim buydu zaten efsane bi replik. Azrailin olmaya geldim kardeşim

aaa evet asununda şansına emiri tutuklayacaklar ama emir biliyor artık

dizinin her bölümü ayrı heyecanlı bitiyor zaten sıradan bittiğine henüz şahit olmadım

Sen yine iyisin hemen gelecek bölümü izliyorsun biz 1 hafta bekliyorduk.

Asu Tufan olaylarında kafayı yedik. Hele bi oyunlar oynanıyor 2. Sezon karakterler üzerinden bölüm sonunda şok oluyorsun. Ters köşelerden beynim yanıyordu kedi gibi bakıyordum.

15. BÖLÜM

Kemal ve Nihan'ın eğlence kulübünde birbirini kıskandığı sahneler güzeldi, sonra otele gittiklerinde rol yapmaları da güldürdü.

Karen'i aramaya devam ediyoruz, son sahnede Karen'i bulduk. Sırlar çözülmeye başlasın.
Emir de bir yandan Karen'i arıyor tabi.

Banu ve Tarık yakınlaşmasını da destekliyorum, Banu çok güzel kız.