Nihanı diyor sandım o konuda oy kullanmaktan söz edinceZeynep nasıl yarı finale çıktı cidden şaşkınım.
Nihanı diyor sandım o konuda oy kullanmaktan söz edinceZeynep nasıl yarı finale çıktı cidden şaşkınım.
Nihanı diyor sandım o konuda oy kullanmaktan söz edince
@Çiğdem- sen Zeynep için dedin oy aldırıyordu diye ben Nihandan bahsediyorsun sandım yorumunu farklı anlamışımYok Zeynep için dedi. Yarı Finale çıkan o
@Çiğdem- sen Zeynep için dedin oy aldırıyordu diye ben Nihandan bahsediyorsun sandım yorumunu farklı anlamışım
Köye gidince gelene kadar mola verecem sezon finalini izlerde giderim inş 10 bölüm kaldı sanırımYok Zeynep için dedi. Yarı Finale çıkan o
Köye gidince gelene kadar mola verecem sezon finalini izlerde giderim inş 10 bölüm kaldı sanırım
20 sinden sonra herhangi bir günNe zaman gidiyorsun köye. Erken gibi.
fındık toplama işi keyifli sanırım20 sinden sonra herhangi bir günağustosun 1.günü genelde fındık işi bitmiş oluyor
26.bölüm ooo en iyi bölümdü vlla ayoll@sokak sanati @turkuazz
nihal yoğun bakımdayken koridorda herkes birbirine girdiemirin babası kemalle birbirine girdi sonra o sırada onalrın fotosunu çekeni gidip emir dövdüiçeri aldılar emirin orda çıldırma anlarıda iyiydi baya
zeynepin hamile olmadığını anladı ozanın annesi ama zeynep ve ozanı zehir aldı götürüyor kaçıyorlarmı acaba
emir ile kemal madene girdiler orada kavga ettilerkemal emire vuruyor ama emir yerinden kıpırdamıyor sonra emir 1 tane vuruyor kemal uçuyor ayollemirin yumruklarına dayanamadı kemalmaden başlarına çöktü emirin ordada çıldırma çıkardığı sesler komik ve güzeldi
kemal nihali son sahnede kaçırıdı helikopter ile ama emir yakalartufanında annesiyle kavusma sahnesinde duygulandım
hhaha böyle manyak karakterleri herzaman severimEmir'in her hareketini seviyorsun. Çılgın bi Kaan fani oldun sende
Sezon finali olana kadar çok karışık bölümler olacak daha bu arada sezon finali birkaç bölüm kalmış yaklaşmışsın26.bölüm ooo en iyi bölümdü vlla ayoll@sokak sanati @turkuazz
nihal yoğun bakımdayken koridorda herkes birbirine girdiemirin babası kemalle birbirine girdi sonra o sırada onalrın fotosunu çekeni gidip emir dövdüiçeri aldılar emirin orda çıldırma anlarıda iyiydi baya
zeynepin hamile olmadığını anladı ozanın annesi ama zeynep ve ozanı zehir aldı götürüyor kaçıyorlarmı acaba
emir ile kemal madene girdiler orada kavga ettilerkemal emire vuruyor ama emir yerinden kıpırdamıyor sonra emir 1 tane vuruyor kemal uçuyor ayollemirin yumruklarına dayanamadı kemalmaden başlarına çöktü emirin ordada çıldırma çıkardığı sesler komik ve güzeldi
kemal nihali son sahnede kaçırıdı helikopter ile ama emir yakalartufanında annesiyle kavusma sahnesinde duygulandım
35 mi sezon finali köye gitmeden sezon finalini tamamlamam lazım sonra ağustosa kadar ara vericem diziyeSezon finali olana kadar çok karışık bölümler olacak daha bu arada sezon finali birkaç bölüm kalmış yaklaşmışsın
35 mi sezon finali köye gitmeden sezon finalini tamamlamam lazım sonra ağustosa kadar ara vericem diziye@sokak sanati
aa sen sezon finalinden önce kavga etmiyorlar demiştin bölümü sezon finali sandım bir an zaten o kalitede bir bölümdü son sahnede o dereceAynen sezonu bitir öyle git. 9 bölüm kalmış zaten.
aa sen sezon finalinden önce kavga etmiyorlar demiştin bölümü sezon finali sandım bir an zaten o kalitede bir bölümdü son sahnede o derece
çok güzel sahneydiBen hatırlamıyorum çok kavga sahnesi sevmem.
çok güzel sahneydi
burada kavga sonucu olan sahne ve emir süper
sende nasıl dizi fanısın ayoll birşey hatırladığın yok içerde kare kare aklımdaBakarım bi ara
sende nasıl dizi fanısın ayoll birşey hatırladığın yok içerde kare kare aklımda
26.bölüm 7 reyting almıs totelde zaten sezon finalide dahil akdar diğer bölümler 6 da gitmiş bölüm hakkını almıs reytingteBen kavga sahnesi sevmem soğuk savaş tarzı severim. O sahneleri doğal olarak unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?