Tarık hapiste.
Bu Gizem'in ana babasının ölümü Kozcuoglu ile alakalı çıkacak. Aha şuraya yazdım. At fava bekle.
Bu Gizem'in ana babasının ölümü Kozcuoglu ile alakalı çıkacak. Aha şuraya yazdım. At fava bekle.
Çok dokunaklı sahneler oluyor,Nihanın konuşmaları çok dokunaklıydı,Tarık hapiste artıkbiz geriden izliyoruzKemal şuan Zehirle zehiri iciyor
Neden geriden takip ediyorsun?biz geriden izliyoruzKemal şuan Zehirle zehiri iciyor
Avrupa yayını . suan Kemalin Tarik ile konusma sahnesi var. Kemal hani Nihan ile konusurken Tarik aradi o sahneNeden geriden takip ediyorsun?
Hmm Siz de türksat yok mu?Avrupa yayını . suan Kemalin Tarik ile konusma sahnesi var. Kemal hani Nihan ile konusurken Tarik aradi o sahne
zevkli olmuyor ve habire reklam.
Yok. bildiğimiz çanak anten takmışızHmm Siz de türksat yok mu?
İp tv var sanırım 🙂Yok. bildiğimiz çanak anten takmışızinternet ile bağlantılı bir sistem varmış. bu gidişle ona dönüş yapacağım
2.fragman harika olmuş
Leyla vuruluyor
Leyla vuruluyor
Acaba herkes niçin nikahta böyle şaşkın ?
20:45'de Türkiye'nin en büyük takımının çok kritik maçı var ama çok etki etmez size.Galiba bu hafta diriliş yokBakalım liderliği alabilecek miyiz?
Bence Diriliş kadar etkilemeyeceğini düşünüyorum ve yarınki sonuçları dört gözle bekliyorum.20:45'de Türkiye'nin en büyük takımının çok kritik maçı var ama çok etki etmez size.
Yok maç sizi etkilemez zaten kendi reytinginizi alırsınız hatta biraz artışlarda olur.Bence Diriliş kadar etkilemeyeceğini düşünüyorum ve yarınki sonuçları dört gözle bekliyorum.
Bence Diriliş kadar etkilemeyeceğini düşünüyorum ve yarınki sonuçları dört gözle bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?