yarın düşebilir star saçmalığ ı yüzünden !!Diziyi bir daha izlerim harika bir bölüm oldu
Asu Tufan'ı harcadı sattı !! 😱ben şok 2 kardeş oyun !! pis iğrenç acımasızca oyun. ! yine çok güzeldi şimdi bitti. bölüm 01.58 gibi
Burdayım merak etme konuyu takip ediyorumBen uyurum birazdan yarın konuşalım.
İyi ki dönmüşsün. Diziyi doya doya en son @yigitt ile konuşuyorduk o gidince @turkuazz ile baya konuştuk sende geldin muhteşem oldu.bu dizi bol bol konuşulmalı.
O değilde @12.Adam az sesin çıksın.
Burdayım merak etme konuyu takip ediyorum
Kesinlikle de öyleydi ama ben Kemal in kızını Emir in evinden test örneği için girme sahnesi de en az dünkü sahne kadar iyiydi.Dün akşam ki olaya ne diyorsun. Sezonun en iyi sahnelerinden biriydi.
Kesinlikle de öyleydi ama ben Kemal in kızını Emir in evinden test örneği için girme sahnesi de en az dünkü sahne kadar iyiydi.
aynen bende ağladım o an.Bölüm sonlarında her zaman tavan yapıyor dizi. O sahnede actiondı.Bölümün diğer güzel sahnesi Emir ile Nihan'ın gecikmeli baba konuşmasıydı. Emir ağlattı.
aynen bende ağladım o an.zaten cok duygusalım.
3. SEZON olup olmayacağı 2 hafta içinde netleşecekmiş.Bölüm son bir saat bitirdi beni. Duygudan duyguya sokuldu. Gerilim heyecan hüzün her şey vardı.
3. SEZON olup olmayacağı 2 hafta içinde netleşecekmiş.
Kanal çok yanlış zaten yoksa bu dizi total 6.50-7 görürdü yine rahat bu sezonDiziyi doğru bir strateji ile yayınlamayı becersin kanal bence önce.
Kanal çok yanlış zaten yoksa bu dizi total 6.50-7 görürdü yine rahat bu sezon
İlk defa bir dizide bu tarz bir hata oldu sanırımDün akşam ki fiyasko olmasaydı bende 6 alacağını düşünüyorum. Çok yanlış bir olay yaşandı böyle olağan üstü bir bölümde.
İlk defa bir dizide bu tarz bir hata oldu sanırım
Bir dizinin yeni bölümü oynarken o diziyi tekrara atması bir kanal için yakışan bir durum değil,dizinin tekrarı dahi olsa belki kabul edilir ama yeni bölümü başlamış bir dizide bu olması tam saçmalıkBende ilk kez gördüm. Saçmalık sadece. Sebebide siyasi bir olay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?