Kara Para Aşk'tan İlk Kareler

O ho sende dıdısının dıdısı diyosun yani
kusura bakma bir total 15 ab 11 alan vadiyi geçebilmek var bir total8 ab 7 alan öbgz yi
hemi de o dediğin 1 kere odlu sanırsam geçen sene salıları seksenler daha çok 1.oldu ab de

kusura bakma bir total 15 ab 11 alan vadiyi geçebilmek var bir total8 ab 7 alan öbgz yi
hemi de o dediğin 1 kere odlu sanırsam geçen sene salıları seksenler daha çok 1.oldu ab de
Geçen sene ki tns ab si farlıydı, her yeni gelen zirveyi çoğunlukla alıyordu.

Diziyi bütün olarak ele alıyorum ben sadece bir senesini değil
öbgz başaldığında intikam ya da 20 dk vardı da ben mi bilmiyorum neyse zaten gereksiz yere konu dışına çok çıkılıyor nedense kpa başarısız olursa diye şimdiden sataşılacak yerler aranmakta

birkaç sayfa öncesine dönerek bu gereksiz tartışmayı bitiriyorum
kpa nın başrollerinden tuba büyüküstün ün sağlam bir kitlesi yoktur reytingler bunu söylüyor sosyal medyadan bahsetmiyorum
)) engin akyürek in de reytingi var mı kpa ile anlayacağız

Diziyi kötüleme sende hep sen başlatıyon

Her yere saldırıyosun oyunculara diziye dur bir başlasın sonra yaparsın eleştirilerini
diziden bişi görmedik oyuncuları biliyoruz sırf bu dizide oynayacakalr diye oyunculukları çok kötü olacak ya da oyunculukta level atlayacak halleri yok

diziden bişi görmedik oyuncuları biliyoruz sırf bu dizide oynayacakalr diye oyunculukları çok kötü olacak ya da oyunculukta level atlayacak halleri yok
Başlasın gör muhteşem dizi nası olur oyunculuk nası olur