kaç bölüm 5+ alabildi20 dakikada 1'inci oldu ona bakarsın şimdi
kaç bölüm 5+ alabildi20 dakikada 1'inci oldu ona bakarsın şimdi
O ho sende dıdısının dıdısı diyosun yanikaç bölüm 5+ alabildi
kusura bakma bir total 15 ab 11 alan vadiyi geçebilmek var bir total8 ab 7 alan öbgz yiO ho sende dıdısının dıdısı diyosun yani
@yakup09 duymasın bunukusura bakma bir total 15 ab 11 alan vadiyi geçebilmek var bir total8 ab 7 alan öbgz yihemi de o dediğin 1 kere odlu sanırsam geçen sene salıları seksenler daha çok 1.oldu ab de
Ben bilmem yakup bilir 20 rayting alan bir dizi inkar ediyosun şimdi senreytingleri mi inkar ediceniz şimdi de ))))
geçen seneden bahsediyor 3 sene öncesinden değil ):Ben bilmem yakup bilir 20 rayting alan bir dizi inkar ediyosun şimdi sen
Geçen sene ki tns ab si farlıydı, her yeni gelen zirveyi çoğunlukla alıyordu.kusura bakma bir total 15 ab 11 alan vadiyi geçebilmek var bir total8 ab 7 alan öbgz yihemi de o dediğin 1 kere odlu sanırsam geçen sene salıları seksenler daha çok 1.oldu ab de
ben geçen seneden bahsediyorum zaten abay konuyu başka yere çekmek istese deGeçen sene ki tns ab si farlıydı, her yeni gelen zirveyi çoğunlukla alıyordu.
Diziyi bütün olarak ele alıyorum ben sadece bir senesini değilgeçen seneden bahsediyor 3 sene öncesinden değil ):
Bende reyting 2010-2012'ye çekerim ona göreben geçen seneden bahsediyorum zaten abay konuyu başka yere çekmek istese de))
öbgz başaldığında intikam ya da 20 dk vardı da ben mi bilmiyorum neyse zaten gereksiz yere konu dışına çok çıkılıyor nedense kpa başarısız olursa diye şimdiden sataşılacak yerler aranmaktaDiziyi bütün olarak ele alıyorum ben sadece bir senesini değil
Diziyi kötüleme sende hep sen başlatıyonöbgz başaldığında intikam ya da 20 dk vardı da ben mi bilmiyorum neyse zaten gereksiz yere konu dışına çok çıkılıyor nedense kpa başarısız olursa diye şimdiden sataşılacak yerler aranmakta
birkaç sayfa öncesine dönerek bu gereksiz tartışmayı bitiriyorum kpa nın başrollerinden tuba büyüküstün ün sağlam bir kitlesi yoktur reytingler bunu söylüyor sosyal medyadan bahsetmiyorum)) engin akyürek in de reytingi var mı kpa ile anlayacağız
diziyi değil oyuncuları değerlendiriyoruz dizi başlamamış ki ne yorumu yapalımDiziyi kötüleme sende hep sen başlatıyon
Her yere saldırıyosun oyunculara diziye dur bir başlasın sonra yaparsın eleştirilerinidiziyi değil oyuncuları değerlendiriyoruz dizi başlamamış ki ne yorumu yapalım
diziden bişi görmedik oyuncuları biliyoruz sırf bu dizide oynayacakalr diye oyunculukları çok kötü olacak ya da oyunculukta level atlayacak halleri yokHer yere saldırıyosun oyunculara diziye dur bir başlasın sonra yaparsın eleştirilerini
Başlasın gör muhteşem dizi nası olur oyunculuk nası olurdiziden bişi görmedik oyuncuları biliyoruz sırf bu dizide oynayacakalr diye oyunculukları çok kötü olacak ya da oyunculukta level atlayacak halleri yok
oyuculuk adına pek bir şey beklemiyorum ama diziyi muhteşem kılacak başka şeyler görebiliriz senaryo,çekimler,dekor falanBaşlasın gör muhteşem dizi nası olur oyunculuk nası olur
Dizi başlamdan şu karalama kampanyasından vazgeç.oyuculuk adına pek bir şey beklemiyorum ama diziyi muhteşem kılacak başka şeyler görebiliriz senaryo,çekimler,dekor falan
Önyargılısın muteşem oyunculukta olucakoyuculuk adına pek bir şey beklemiyorum ama diziyi muhteşem kılacak başka şeyler görebiliriz senaryo,çekimler,dekor falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?