Kara Para Aşk'tan İlk Kareler

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710
Tuba Büyüküstün,Engin Akyürek,Nebahat Çehre ve Erkan Can'ın başrollerinde olduğu yeni dizi Kara Para Aşk'tan ilk kareler basınla paylaşıldı.Tuba Büyüküstün'ün zengin mücevher tasarımcısı Elif'i Engin Akyürek'in komser Ömer'i canlandıracağı dizide yönetmenliği Ahmet Katıksız üstlenecek.

Kara Para Aşk'tan İlk Kareler
Yeni Proma ve set resimleri geldikçe başlık güncellenecektir....

Set resimleri

Son düzenleme:
Nebahat Çehre'yi tanıyamadım ne olmuş öyle. Şişire şişire.

Fotoğraflar çok güzel.

Tuba Büyüküstünün bu tarz saçları çok güzel

Baştakiler fragmandan diğerleri de iyi.

Engin, Tuba reytingli oyuncular en azından.
enginin elinde bir fgsn si var
şimdi görücez bakalım
tuba ise fanları arasında popüler olmaya başladı daha çok genele daha az hittap ediyi bence
ama yine bir birkaç reytingi vardır

Engin, Tuba reytingli oyuncular en azından.
enginin elinde bir fgsn si var
şimdi görücez bakalım
tuba ise fanları arasında popüler olmaya başladı daha çok genele daha az hittap ediyi bence
ama yine bir birkaç reytingi vardır

fragman tekrar izledim de tuba çok kötü oynamış gözden kaçan . engin sevgilisinden ayrılıyor tuba da aynı şekilde sanıyor ama .. tuba babasından ayrılıyor ilk başta kız tarafı nazar dolayı duygusunu göstermiyor diyebiliriz ama fragman sonundan babasına ayrıldığı anlasilinca duygu çok yetersiz kalıyor babasına veda eden bir kız daha yürekten ağlar daha içten olur. yönetmenin daha ilk karede böyle hata yaptıysa vay haline dizinin))

ağlıyo mu fragmanın sonunda yüzünde niye hiç değişim yok 😱

Arkadaşlar 1 dakikalık bir Teaser'da Tuba'yı bitirdiniz bir bellemişsiniz Tuba sadece güzel diye Türkiye'de tek güzel Tuba mı ayrıca yapımcı,yönetmen,senarist oyunculuktan anlamıyor bir tek siz anlıyormuşsunuz gibi Tuba senelerdir oyunculuk yapıyor ve her sene ücretini arttırarak
yani bu sektördeki kişiler Tuba'dan son derece memnun ki onunla çalışıyorlar

Teaser'da kullanılan sahneler tanıtım için özel çekilmiş bölümde bu sahneler olmayacakmış.Yani önce bir dizi başlasın izleyin sonra eleştirinizi yapın daha bir mantıklı olur