Kara Para Aşk'ta Tuba Büyüküstün Eleştirileri Son Buldu

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710

Medyabey sitesi yazarlarından Jale Şen köşesinde Kara Para Aşk dizisinin başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün hakkında bir yazı kaleme aldı.İşte Jale Şen'in Tuba Büyüküstün hakkında ki yazısı

Dizinin ilk bölmünden sonra Tuba Büyüküstün’le ilgili olarak oyunculuğunu hiç beğenmediğimi, dümdüz oynadığını, duygudan uzak oyunculuğuolduğunu yazmıştım. Daha sonraki bölümlerde Tuba beni şaşırttı ve sanki bir anda içine bambaşka bir Tuba girdi! Beğenmediğimi yazıyorsam açıkça, beğendiğimde ve fikrim değiştiğinde de yazabilmeliyim diye düşünüyorum. Bu yüzden de evet ilk bölümce feci bulduğum Tuba Büyüküstün’ü şu an cidden çok iyi buluyorum ve Tuba’nın beni yanılttığını itiraf ediyorum işte!

Tuba Büyüküstün..Göz alıcı bir güzellik ve oyunculuk, Türk Tv'sinde çıtayı çok yükseltti..Söze gerek var mi bilmem..Çarşamba akşamının adresi artık.

Oya Doğan'da yazmıştı Tuba hakkında
Büyüküstün şaşırtıyor

Tuba Büyüküstün Kara Para Aşk’ta oyunculuğuyla şaşırtıyor. 20 Dakika’da onu izlemekten hiç keyif almamıştım. Ama Kara Para Aşk’ta Elif rolünün altından kalkıyor.O nedenle doğru seçim… Dikkat edin, bugüne kadar Tuba Büyüküstün’ün oyunculuğunu hiç tartışmamıştık. Ama 20 Dakika’da beğenilmedi. Çünkü hikâye ona hizmet etmiyordu. Ama Kara Para Aşk’ta hikâyenin ortasında oturuyor. Sanırım, oyuncu koçuyla da çalışmış. Çünkü iki proje arasında müthiş bir performans farkı var. Büyüküstün’ün bu çabasını takdir ediyorum.

Yazın başlayacağım diziye görelim bakalım Tuba'nın oyunculuğunu.

Oyunculuğu iyi mi kötü mü bilmiyorum ama Sevdaluk'un eline su dökemez.

Tuba ve Engin süper bir ikili oldular iyi de anlaşıyorlar uyum müthiş daha ne olsun ekrana yansıması da aynı şekilde güzel oluyor.Her hafta Tuba oyunculuk olarakda çok geliştiriyor kendisini nazar değmesin hep böyle devam eder inş

Haberi çok ilginç buldum hiç alışık değiliz böyle haberlere.

Ben zaten Tuba'dan dolayı değil Engin'den dolayı kaçıyordum diziden.Pek bir eşy değişmez benim için.

Geçen sene ısrarla Tuba'in kötü oyunculugunu senaryo kaynaklı olduğunu , senaryonun eksik yazılması 20 dakika da buyuzden kötü gördüğünü yazmıştım. Şimdiki senaristler Allah var 20 dakika gibi karakterleri kötü yazmıyor hatta bayağı ayrıntılı yaziyorlar. Tuba bu dizi de baştan sona iyi perfomans gösterdi ilk başta ise sonradan katilmanin getirdiği yabancılık vardı ama ikerki bölümde bunu da attı. Gerçi 20 dakikanın son bölümlerine doğru bayağı başarılıydı ama o bölümleri kimse izlemedi )))