Kara Para Aşk'a Halit Ergenç Desteği

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,444
Puanı
1,060
11166038_10206847968901586_832786005_n.jpg

Şili'de rekorlar kıran Binbir Gece dizisinin başrolü Halit Ergenç, Mega Tv'ye geri döndü ancak sesiyle. Şili'nin saygıdeğer sitelerden publimetro.chile'nin ''Onur'un Sesi Tekrar Mega Tv Ekranlarında'' başlıklı haberine göre Salı günü yayına başlayan Kara Para Aşk dizisinde önemli karakterlerden birini Halit Ergenç'i de seslendiren Andrew Skoknic seslendiriyor. Dizide Saygın Soysal tarafından canlandırılan Metin Dündar karakterini seslendiren Skoknic,farklı bir karakteri seslendirmekten mutlu olduğunu söylüyor.

Kaynak: http://showbiz.publimetro.cl/la-voz...tallas-de-mega/showbiz/2015-05-04/165157.html
@cookies @Aserat @Harunnn60 @destere @gizem ak

Halit Ergenç desteği ne alaka :F burada da seslendirme sanatçıları bir çok oyuncuyu seslendiriyor birbirlerine destek vermiş mi oluyorlar dublajcı ile oyuncu aynı kişi değil bilmem farkındamısınız :A

Halit Ergenç desteği ne alaka :F burada da seslendirme sanatçıları bir çok oyuncuyu destekliyor dublajcı ile oyuncu aynı kişi değil bilmem farkındamısınız :A
bu konularda forum hassas kpaya laf atmadan nasıl bir başlık kullanabilirim diye düşündüm aklıma bu geldi:F:F:F

bu konularda forum hassas kpaya laf atmadan nasıl bir başlık kullanabilirim diye düşündüm aklıma bu geldi:F:F:F
Ben konunda senden şunu beklerdim aslında Halit Ergenç'i seslendiren dublajcı sayesinde Kara Para Aşk'ın ilk bölüm reytingleri yüksek geldi size bu yakışırdı :A ayrıca konu ve başlığın çok alakasız olmuş konu bile değil bu aynı seslendirmeler ne zamandan beri haber değeri taşır oldu?

Ben konunda senden şunu beklerdim aslında Halit Ergenç'i seslendiren dublajcı sayesinde Kara Para Aşk'ın ilk bölüm reytingleri yüksek geldi size bu yakışırdı :A ayrıca konu ve başlığın çok alakasız olmuş konu bile değil bu aynı seslendirmeler ne zamandan beri haber değeri taşır oldu?
kimseyi kırmadan en iyi şekilde açtığımı düşünüyorum
şimdi biraz yabancı dizi izleyeyim :A:A:A

metin dündar yani fatih ilk sezondan beridir favori karakterim gerçi haliti sevmem onu seslendiren adam seslendirmeseydi keşke metini:F

Aslinda bir bakimdan halit Ergencin destegi buyuk.Binbirgece orada sevilmeseydi belkide diger diziler bu kadar satin alinmazdi)

Aslinda bir bakimdan halit Ergencin destegi buyuk.Binbirgece orada sevilmeseydi belkide diger diziler bu kadar satin alinmazdi)
Kara Para Aşk'ta Halit Ergenç oynadı da benim mi haberim yok ne desteği :A Polat Alemdar'ı seslendiren seslendirme sanatçısı içinde aynı haberler açılıyor mu x diziye Necati Şaşmaz desteği diye ön yargılarınızdan kurtulun konuya biraz objektif bakmayı deneyin bence :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy