Kara Para Aşk Yükseliyor Kurt Seyit ve Şura Eriyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
xV4OjB.jpg

Türkiye'nin en başarılı yapım şirketlerinin başında gelen Ay Yapım mart ayında yüksek bütçeleri ve oyuncu kadroları ile dikkat çeken 2 yeni dizisini ekranlara getirdi.Yılın dizisi olarak lanse edilen ocak ayından itibaren tanıtımları ekranda dönen Kurt Seyit ve Şura'da beklentiler çok yüksekti.Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın başrollerinde olduğu dizi ilk bölümü ile yüksek izlenme oranı yakalamasına rağmen 2. bölümünde düşüş yaşadı bu düşüş 3.bölümde de devam etti ve dizi total gurubunda 9.sıraya kadar geriledi.Dizi ayrıca izleyenler tarafından da çok ağır eleştirilerine maruz kaldı.Ay Yapım'ın bir diğer yeni dizisi Kara Para Aşk ise ilk bölümü ile ortalama bir başlangıç yaptı.Dizi 2.ve 3.bölümlerinde ise oranlarını arttırarak 2.sıraya yükseldi.Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in başrollerinde olduğu dizi yüksek temposu ve akıcı senaryosu ile kısa sürede izleyici tarafından çok sevildi.

Sema-Eylem ikilisi gerçekten işlerini biliyorlar.

Ece-Melek de iyi bence. Kurt Seyit`te bir aksilik olmuş olabilir ama Ece kesinlikle tek başına iyi değil. Melek`le bileşince daha iyi işler çıkıyor ortaya.

Ay Yapım ve Kıvanç Kanal D`den ayrıldılar hallerine bak. :D Ay Yapımın kimyası kuşkusuz en iyi Kanal D ile uyuyordu. Çünkü kanalda tutmayan tek işleri yoktu. Starda tutturdukları sadece 1 dizi var o da Medcezir. Açıkcası o da bu tempoyla devam ederse sezon sonunda zorlanır, gelecek sezon kaderi İntikam gibi olur.

Atv ile de kimyası eh işte diyelim. Karadayı ve Kara Para Aşk tuttu ama senaristlerin de katkılarını unutmayalım. Son, Samanyolu, Al Yazmalım da atv ile yaşadıkları facia. :)

Endemol işi doğru değilse Ay Yapım Sema ve Eylem'i kaçırmasın elinden kadınlar hem ÖZGÜN hemde çok akıcı senaryolar yazıyorlar helal olsun valla :)

Daha çok köşe yazısı gibi olmuş. Zaten reytinglere bakanlar durumu fark ederler. Haber kısmına pek olmamış bu konu @Yakamoz-Asi ? :)

Kpa çok güzel dizi Engin Tuba ikilisi harika uyum süper Kss sıkılıyorum izlerken doğru dürüst izleyemedim zaten yarım yamalak izliyorum izlemek denirse ona

Kss çok agır bir dizi insanı yoruyor sıkıyor.neden kaynaklı bu durum bilmiyorum ama senaryo ve onun kurgusu çok çok önemli.
Kpa"ta ise tam tersi çok akıcı ve kasmayan havası var.
zaten günlük hayatlarımızda hepimiz yeterince geriliyoruz bari akşamt tv izlerken yorulmadan içimize öküz oturmadan birşey izleyelim.

Kara Para Ask'in senaryosu çok akici ilerliyor, zaten en onemlisi de hikaye..

ay yapım kıvanca ve ihtişama güvenip kss kadrosunu zayıf kurmuş :)
ancak şu anki reytingler dizinin gerçek reytingleri değil tabi ki bir erken bitiyor bir ara veriyor dizi gününe ve saatine oturunca göreceğiz:)
kpa için de erken zaten dizi 122,115,128er dk reklamsız gitti bu şekilde gerçek reytingi anlaşılamaz :) kaldı ki daha senaryo da oturmadı en son bölüm deniz barut katıldı :)

Fark-ı Karadayımın senaristleri :)

Dizide çok esrar var ama senaristlere nasıl güvenmişsem hiçbirini merak etmiyorum. Sindire sindire, zamanla izlemek için akışına bıraktım resmen. Tek merak ettiğim Elif&Ömer çifti ve bu çiftin aşk kapısından giriş senaryosu.:)

türkiyede çok saçma sapan diziler yapıldı ama yinede bir şekilde izleniyordu en azından gülebiliyorduk veya içimizde ehyecan oluşuyordu ama kurt seyit gibi durgun bir dizi türkiyede hiç yapılmadı bence en kötü diziyi bile izleyebilirim ama kurt seyite 10 dakika dayanamıyorum
hilal hanım zaten rusların zevkine göre yaptım ben türk izleyicisi izlemesin banane diyormuş
bacım ozaman rusyada yayın yapacaksın türk izleyicisi izlemezse eğer rusların beğenmesinin size bir faydası yok çünkü biz izlemessek yayından kalkarsınız yayından kalkıncada ruslar sizi kurtaramaz :kiki::kiki:
ayrıca dracula adlı yabancı dizinin kopyası gibi olmuş kurt seyit sadece 1.bölümüne baksanız draculanın demek istediğimi anlarsınız bence dracualda kurt seyit gibi balo sahneleriyle geçiyor bölümelr kıyafetler balo sahneleri tıpa tıp aynı tek farkı seyit asker dracula vampir dizilerin tek farklı yönü bu gerisi aynı ve dracula yılın en durgun hayal kırıklığı yaratılan dizisi seçilip final yaptı kurt seyitin sonuda böyle olucak dizilerin sonları bile aynı 🙂🙂🙂

kurt seyit biter bikaç haftaya dizi fiyasko
kara para aşk ise tutmuştur zirveyi alır yakında

kurt seyit dizisine bence oyuncu yetersizliği var sadece kıvanç sırtlıyor diziyi ay yapım farkı işte kara para aşkta nebahat tuba engin tuana daha sürüyle oyuncu var ama kurt seyitte kıvanç ve yarım oyunculukla farah:(