Kara Para Aşk Setinde Sürpriz Aşk

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
595023-enginakyurek.jpg

Kara Para Aşk dizisinin başrol oyuncusu Engin Akyürek'in aynı dizide Bahar karakterini canlandıran Tuvana Türkay ile aşk yaşadığı iddaa edildi.Çift geçtiğimiz günlerde Bağdat Caddesinde Namlı Gurme'de başbaşa yemek yerken görüldü hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılan ikilinin basının fazla rağbet göstermemesi nedeniyle sık sık Anadolu yakasında bir araya geldiği söyleniyor.

@sürgünüm @Yakamoz-Asi @Forumdash @destere @Ahmad @Çiğdem-

İlla aşk mı olması lazım. bir erkek ve bir kadın sadece arkadaş olarak bir yerlere gidemezler mi?

Haber doğruysa eğer hayırlısı olsun Tuvana kaptı gül gibi çocuğu :D

beni biliyorsunuz artık ben kolay kolay hemcinslerime güzel sözler etmeyen birisiyim ama tuvana gerçekten çok hoşş bir bayan tubada dahil kara para aşk dizisinin en güzel kadın oyuncusu tuvana bence engin akyürek zaten anlatmama gerek yok şuankı karizması kenan imirzalıoğluyla bile yarışabilir yanı birbirlerine fizik olarak yakısıyorlar kesinlikle :bhr::bhr::bhr:
ama aynı dizide genelde birbirleriyle aşk yaşayan karakterler sevgili olursa anlaşabilirler bence tuvana ve engin dizide partner olsaydı daha kolay olurdu şimdi tuvana her bölüm diğer dizideki rol gereği sevgilisiyle her dakika öpüişme sahneleri varr ee enginle tubada yaklaşıcaklar tuvana ve engin arasında sıkıntı çıkabilir sette kendilerini rollerine veremeyebilirler bir kıskanclık illakı çıkıcaktır aynı sette olmak kolay birşey değil 🙂🙂🙂

595023-enginakyurek.jpg

Kara Para Aşk dizisinin başrol oyuncusu Engin Akyürek'in aynı dizide Bahar karakterini canlandıran Tuvana Türkay ile aşk yaşadığı iddaa edildi.Çift geçtiğimiz günlerde Bağdat Caddesinde Namlı Gurme'de başbaşa yemek yerken görüldü hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılan ikilinin basının fazla rağbet göstermemesi nedeniyle sık sık Anadolu yakasında bir araya geldiği söyleniyor.

@sürgünüm @Yakamoz-Asi @Forumdash @destere @Ahmad @Çiğdem-
owwww adam işini biliyor:)) zaten bahara bizde aşık olmuştuk, demek kime niyet kime kısmet bize yine hüsran düştü :)

engin akyürek doğru kararı vermiş dizideki tek aşık olunası kadın tuvana:bhr:
elif evli zaten bahar bekar elife takılacak hali yoktu ya :)

valla dizinin en güzel kadını müthiş bir güzellik engin işi biliyormuş :D

Ay yapimla avsar filim birleşti mi ya ))) medcezirde serenay ile Çağatay reyting düşünce birlikte çıkmaya basladi))) şimdi Kpa beklemen reytinge ulaşamayınca bu haber )))) yiyeyenlere afiyet olsun )))

Ay yapimla avsar filim birleşti mi ya ))) medcezirde serenay ile Çağatay reyting düşünce birlikte çıkmaya basladi))) şimdi Kpa beklemen reytinge ulaşamayınca bu haber )))) yiyeyenlere afiyet olsun )))
tek derdimiz tuvanayı yemesinler seyirciyi yesinler bişey olmaz :))

Tuvana ile Engin iyide yakışıyor fanlar kızıcak bu işe :) ben çok yakıştırdım orası ayrı