Kaynak?Dizi 12 mart çarşamba başlayacakmış.Mart'ın ilk haftası Kurt Seyit 2.haftasıda Kara Para Aşk yayına başlayacak.
Kaynak?Dizi 12 mart çarşamba başlayacakmış.Mart'ın ilk haftası Kurt Seyit 2.haftasıda Kara Para Aşk yayına başlayacak.
Ertelenme olduğunu nerden çıkardın bölümler iç içe çekiliyormuş ve birinci bölüm henüz tamamlanmamış
eminim öyledirErtelenme olduğunu nerden çıkardın bölümler iç içe çekiliyormuş ve birinci bölüm henüz tamamlanmamış
eminim öyledirkss 4 mart kpa 5mart haberleri çıktı şimdi değişmiş normaldir
Ben sana da sormuştum 5 mart haberi nerde diye
kendi hayırlarına olmuş my nin 125. ve 126.bölümlerinde karşısına gelmek akıl karı değil5 Mart haberide fan sayfalarında duyrulmuştu yeni tarihte fan sayfalarından alıntı
neyse zaten ertelenmişBen sana da sormuştum 5 mart haberi nerde diyeBen bilmiyordum.
KPA Kurt Seyd Şura gibi çok tanıtılmadı bu da bi sebep
kendi hayırlarına olmuş my nin 125. ve 126.bölümlerinde karşısına gelmek akıl karı değil
neyse zaten ertelenmişişleri zor ne diyelim hürrem ve beyazıtın ölümlerinde my yine patlarben en büyük patlamayı rüstemin öleceği bölümde bekliyorum milletin içinde elemi kederi büyüdü büyüdü artık rüstem ölünce rahatlarlar@destere @mrt-06
işte o nefret nilelti ekrana kilitleyecek bir umut bir suikaste kurban gider ya da haksız yere öldürüşür diyebir atın tecavüzüne uğrayıp kan kaybıından ölmeli rüstem, başka türlü nefretimiz dinmez)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?