konusunu aç sen istersen hep ben açıyom sıkıldım
Kıçıncı bölümde oldu.
konusunu aç sen istersen hep ben açıyom sıkıldım
Tuba Büyüküstün Fan Kıçıncı bölümde oldu.
Mnsyi diyodur o 😱Tuba Büyüküstün Fan @TbBuyukustunFC 2 sa.2 saat önce
@SerhaniD@TubaBustun geçen sezon muhteşem yüzyıl a kafa tutuyorduk ya
😱 hangi reyting sistemindeydi acaba bu dedikleri durum 😱 @aserat54 @cookies @Çiğdem- @destere @vadikızı
e tutuyorduk tabii muhteşemin karşısnda iyi ratingler alıyodukTuba Büyüküstün Fan @TbBuyukustunFC 2 sa.2 saat önce
😱 hangi reyting sistemindeydi acaba bu dedikleri durum 😱 @aserat54 @cookies @Çiğdem- @destere @vadikızı
bu dizi brakın ilk sezonu 2 sezonuda ele alıyorum 7 reytingi 1 defa bile göremedi ne muhteşem yüzyılından bahsediyorlar ilk sezon en son 5.bölüme 6 reyting alıp sonra geriye kalan 8 bölümdede 5 reyting üstüne çıkamadı son 2 haftayıda sezon finalide dahil 4 reytingle kapadılar 13 bölüm vermişler sadece 4 defa 6 reyting görmüşler 7 reytingi hiç görmemişler ve son 8 bölüm üst üste hiç 5 reytingi geçememişler son 2 bölümde 4 reytingle kapatmışlar sezon finalini bile ben muhteşem yüzyılı hiç sevmem ama kpa bu oranlarla muhteşem yüzyıla ben rakibim bile diyemedi kokoca 1 sezonu haftaya yükselicez ahftaya yükselicez diye geçirmiştik ayy bukadarda kör olmayın ben kpa fanıyım muhteşem yüzyılı hiç sevmem ama bennn yinede kimsenin hakkını yemem kpa reyting dizisi hiçbir zaman olmadı ay yapım imzalı olmasa ilk 10 bölümden biterdi 🙂🙂🙂Tuba Büyüküstün Fan @TbBuyukustunFC 2 sa.2 saat önce
7 reytingi hiç göremedi mi?bu dizi brakın ilk sezonu 2 sezonuda ele alıyorum 7 reytingi 1 defa bile göremedi ne muhteşem yüzyılından bahsediyorlar ilk sezon en son 5.bölüme 6 reyting alıp sonra geriye kalan 8 bölümdede 5 reyting üstüne çıkamadı son 2 haftayıda sezon finalide dahil 4 reytingle kapadılar 13 bölüm vermişler sadece 4 defa 6 reyting görmüşler 7 reytingi hiç görmemişler ve son 8 bölüm üst üste hiç 5 reytingi geçememişler son 2 bölümde 4 reytingle kapatmışlar sezon finalini bile ben muhteşem yüzyılı hiç sevmem ama kpa bu oranlarla muhteşem yüzyıla ben rakibim bile diyemedi kokoca 1 sezonu haftaya yükselicez ahftaya yükselicez diye geçirmiştik ayy bukadarda kör olmayın ben kpa fanıyım muhteşem yüzyılı hiç sevmem ama bennn yinede kimsenin hakkını yemem kpa reyting dizisi hiçbir zaman olmadı ay yapım imzalı olmasa ilk 10 bölümden biterdi 🙂🙂🙂
en kötü 4 reyting fark yiyordu dizi bu mu kafa tutmake tutuyorduk tabii muhteşemin karşısnda iyi ratingler alıyoduk
içini dökmüşsün helalbu dizi brakın ilk sezonu 2 sezonuda ele alıyorum 7 reytingi 1 defa bile göremedi ne muhteşem yüzyılından bahsediyorlar ilk sezon en son 5.bölüme 6 reyting alıp sonra geriye kalan 8 bölümdede 5 reyting üstüne çıkamadı son 2 haftayıda sezon finalide dahil 4 reytingle kapadılar 13 bölüm vermişler sadece 4 defa 6 reyting görmüşler 7 reytingi hiç görmemişler ve son 8 bölüm üst üste hiç 5 reytingi geçememişler son 2 bölümde 4 reytingle kapatmışlar sezon finalini bile ben muhteşem yüzyılı hiç sevmem ama kpa bu oranlarla muhteşem yüzyıla ben rakibim bile diyemedi kokoca 1 sezonu haftaya yükselicez ahftaya yükselicez diye geçirmiştik ayy bukadarda kör olmayın ben kpa fanıyım muhteşem yüzyılı hiç sevmem ama bennn yinede kimsenin hakkını yemem kpa reyting dizisi hiçbir zaman olmadı ay yapım imzalı olmasa ilk 10 bölümden biterdi 🙂🙂🙂
ben toteli konusuyorum cnm ben dizileri totel oalrak değerlendirdiğim için belirtmeye gerek duymamıstım beni tanıyan anlar diye totel dısındakı grupları önemsemiyorum 🙂🙂🙂7 reytingi hiç göremedi mi?
3.Bölüm Ab gurubunda 7,56 reyting aldı 2.oldu ayrıca Kara Para Aşk ve Ankaranın Dikmeni gelince Muhteşem Yüzyıl'ın oranlarında düşüş olduilk sezon Kara Para Aşk 5.5 ve 6 reyting arasında gidip geldi sezon sonuna doğru tüm dizilerde görülen düşüş KPA'da da oldu
katılıyorum canım ama muhteşemin ratinglerini biliyoruz bencebu dizi brakın ilk sezonu 2 sezonuda ele alıyorum 7 reytingi 1 defa bile göremedi ne muhteşem yüzyılından bahsediyorlar ilk sezon en son 5.bölüme 6 reyting alıp sonra geriye kalan 8 bölümdede 5 reyting üstüne çıkamadı son 2 haftayıda sezon finalide dahil 4 reytingle kapadılar 13 bölüm vermişler sadece 4 defa 6 reyting görmüşler 7 reytingi hiç görmemişler ve son 8 bölüm üst üste hiç 5 reytingi geçememişler son 2 bölümde 4 reytingle kapatmışlar sezon finalini bile ben muhteşem yüzyılı hiç sevmem ama kpa bu oranlarla muhteşem yüzyıla ben rakibim bile diyemedi kokoca 1 sezonu haftaya yükselicez ahftaya yükselicez diye geçirmiştik ayy bukadarda kör olmayın ben kpa fanıyım muhteşem yüzyılı hiç sevmem ama bennn yinede kimsenin hakkını yemem kpa reyting dizisi hiçbir zaman olmadı ay yapım imzalı olmasa ilk 10 bölümden biterdi 🙂🙂🙂
muhteşem ratinglerine bakarsak bu ratingi almak bile bence kafa tutmaken kötü 4 reyting fark yiyordu dizi bu mu kafa tutmak
içini dökmüşsün helal
hahaha ayy bende diyrum bu @xemrexxx çenesi nasıl durdu birşey söylemiyor diye bir mesajlarına baktım meğer bna etiketlerin gelmiyormuş hahaha
@Çiğdem- evlenme teklif eedicekmiş adama@destere @cookies @vadikızı @MelankoliK @sürgünüm @-potterhead- @Harunnn60
bu ne be nerden çıktı bu
@Çiğdem- evlenme teklif eedicekmiş adama@destere @cookies @vadikızı @MelankoliK @sürgünüm @-potterhead- @Harunnn60
etiketlerin de snin gibi bozukhahaha ayy bende diyrum bu @xemrexxx çenesi nasıl durdu birşey söylemiyor diye bir mesajlarına baktım meğer bna etiketlerin gelmiyormuş hahaha
ben de bilmiyim atv nin twittr heesabı paylaştıbu ne be nerden çıktı bu
hahahah bugün çok güzel kafa dinledim etiketlerin gelmediğinden dolayıetiketlerin de snin gibi bozuk
ben de bilmiyim atv nin twittr heesabı paylaştı
Senin gibi birinin dedikodusunu nasıl yaparlar 'shameless' lerReytinglere Yeni Bakabildim#PoyrazKarayel Bu reytingi NasılAlabiliyor Analizci Arkadaşlar Cevaplasın Herİki grupta bu oranlar inandırıcımı?
AB Ye Hitap Eden#KaraParaAşk 8 Oranını Görmedi...#PoyrazKarayel Nasıl Görebiliyor kimseyi kandırmayalım bazıları gıbı ++
Reyting satın almamak izlenmemek olamaz... inandırıcı değil oranlar bu kadar ortada herşey
reyting başarısızlığının nedenini bulmuş kpa fanlarıisimlerini eklemedim sonra twitterde dedikodumu yapıyorlar@Çiğdem- @Nisa @Harunnn60 @gizem ak @MelankoliK @destere
@Yiğitt şike mi yapıyo total d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?