Kara Para Aşk Genel Sohbet

Kara Para Aşk AB ve ABC1'de birinci 6 reytingleri görüyor, Kanal D'nin varmı Kurtlar Vadisi'nden başka o reytingleri alan dizisi bizim bilmediğimiz.
bu sene 6 yı görmedi
) ayrıca kanal d gördüğün gibi 5 reyting altı alanı affetmiyor
) pahalı dizi ya da kendi dizisi ise 5+ reytingli de gidebilir
zaten artı kay yapım kanal d ye dizi yapamaz
))

bu sene 6 yı görmedi
) ayrıca kanal d gördüğün gibi 5 reyting altı alanı affetmiyor
) pahalı dizi ya da kendi dizisi ise 5+ reytingli de gidebilir
zaten artı kay yapım kanal d ye dizi yapamaz
))
AB'de 5.93 aldı işte, şuan TV izlenme oranları düşük 10 reytingi gören dizi yok, bizde zamanla 7-8'leri görücez inşallah daha bunun kışı var.

Doğru Ay Yapım, Kanal D'ye dizi yapmaz.

AB'de 5.93 aldı işte, şuan TV izlenme oranları düşük 10 reytingi gören dizi yok, bizde zamanla 7-8'leri görücez inşallah daha bunun kışı var.

Doğru Ay Yapım, Kanal D'ye dizi yapmaz.
yapamaz panpa yapmaz değil sözü geçmez kanal d ye dizi vasatsa başına biş igelir
bak kuzey güney gibi olur 22 den sonra 2 reklam kuşağı ile yayınlandı
)))

ayrıca reytingler artınca kpa nın reytingi artacak diye bişi yok

Muhteşem Yüzyıl'ın karşısında iyi direnmedi mi Kuzey Güney başka onlarca dizi yayından kaldırıldı el insaf.

Muhteşem Yüzyıl'ın karşısında iyi direnmedi mi Kuzey Güney başka onlarca dizi yayından kaldırıldı el insaf.
ay yapım dizisi diye düşe kalka devam etti
4 e düştüydü bir ara ay yapımprestij ayağına bitirtmedi
))
kpa dan daha iyi direndi dediğin doğru

ay yapım dizisi diye düşe kalka devam etti
4 e düştüydü bir ara ay yapımprestij ayağına bitirtmedi
))
kpa dan daha iyi direndi dediğin doğru
Kuzey Güney'i Muhteşem Yüzyıl izlediğmden gününde doğru dürüst izleyememiştim ama sonra netten tüm bölümlerini izledim bana göre güzel diziydi. Ortalamasıda AB'de 6 reytingdir kötü değildi yani.

Ayrıca bir yapımcının her işi tutacak diye birşey yok sonuçta en fazla iş tutturan yapımcı Ay Yapım sen ne kadar aksini iddia etsende.

tümünü ele alırsak tmc geçer panpa
) erler film de var
ay yapım daha yeni

Erler Film ile Ay Yapım'ı kıyaslama allasen, Küçük Ağa'ya alıcı yokmuş şimdi röportajda okuyorum.
(En kaliteli işimiydi.
)
bakalım alıcı var mı yok mu görücz
minik osman da popüler yurtdışında birce de
elbet alan olacak benim hala umudum var dizisi bile 40 ülkeye satılmış
)))

erler film daha büyük tabi ki 50 senelik yapım şirketi hala ayakta adamlar
başka kim var bu ka köklü

Senin gibi laf cambazı görmedim, işine geldiği taraftan alıyorsun olayları ele. Şimdi adamın 40 yıllık geçmişine mi bakacağız yoksa yaptığı Bizim Okul ve Akasya Durağı gibi dizilere mi? Yoksa TMC'nin geçmişte yaptığı Aliye ve Binbir Gece'ye mi bakacağız yoksa bugününe mi? Kudret Sabancı başarısız olup niye yollarını ayrdı o zaman yıllarca çalıştığı TMC'den?

sen ne demişsin en fazla tutturan demişsin bugün dün yarın dememişsin
))