Kara Para Aşk Genel Sohbet

Oya Doğan'ın bugünkü yazısından

Kara Para Aşk dizisinin Muhteşem Yüzyıl’ın ardından zirveye oturacağını yazmıştım. Gerçekten şahane bir sezon finali yaptılar. Yeni sezon tanıtımları da etkileyici. Çünkü bu defa bir suçlu ve polisin aşkını izleyeceğiz. AB’de zirve şansı çok yüksek. Dediğimin arkasındayım

15.bölüm çekimleri bugün Haydarpaşa Garında başlamış

Kara Para Aşk 14. Bölüm Tüyolar:
Sezonun ilk bölümü hayırlı olsun hepinize...
İlk sezon sonunda Hüseyin hakkında önemli şeyler öğrendiğimizi düşündük ya hepimiz... Bu daha bir şey değil... Hüseyin'in başka bir hayatı daha var.Yeni sezonla birlikte bu hayatı da adım adım öğreneceğiz.
Metin ve Nilüfer karakolda...
NİLÜFER : Ama eğer o Elif gelip de seni satarsa ben de ona yapacağımı biliyorum...
METİN : Ne yaparsın?
NİLÜFER : Ben de onu can evinden vururum.
Zerrin'in öldüğünü hepimiz biliyoruz. ( Nebahat Çehre diziden ayrıldığını açıklamıştı zaten..) Elif'e kötü haberi vermek Ömer'e düşüyor yine... Elif'i tahmin ettiği yerde buluyor Ömer...
Ömer, Elif ile olanları Arda ve Pelin'e anlatıyor.
ÖMER : Anlayacağın... Bir kalp iki kere aynı yerden kırılırmış be devrem... Öyle diyeyim ben sana sen anla...
Elif bu bölüm pek çok şey yaşıyor. Annesinin ölümü, Ömer ile yaşadıkları ve öğrendiği bir gerçek daha... Sonunda kendisi için en doğru kararı veriyor. Tam harekete geçmek üzereyken Ömer'in yeni planı devreye giriyor.
Çok hareketli bir bölümle başlıyor bu sezon... Pek çok olay var. Bir de unutmadan..Yeni sezonun ilk bölümüyle birlikte bir kişi daha ayrılıyor aramızdan...Kim ola ki?

DİZİNİNDİBİ sitesinden ALINTIDIR

@Yakamoz-Asi @Çiğdem- @Arslan Bey @sürgünüm @ABAY_06 @Billy Kane @cookies @batuhankaralar @yakup09

Son düzenleme:
Fragmanda kendini asan birisi vardı. Taner olabilir mi acaba

Hüseyin nelere bulaştı böyle. İyi karakterle başlayıp, inanılmaz şekilde kötü bir karaktere dönüştü. Gözümüzdeki değerini de yitirdi.

kesinlikle hüseyinin tayyar gücünde bir patronu emir aldığı bir adam var ben o yönden diziye yeni bir düşman krakter katılıcğına eminim çünkü ömer sibelin öldürüldüğü kulubeye gittiğidne birisi ömerin kafasına vurup kulubeyi yakmıştı bu kişi hüseyin değildi ozaman hüseyininde emir aldığı yerler var o yönden bir karakter bekliyorum ben diziye büyük ihitmallede tayyarı sevmeyen birisi olucak 🙂🙂

aa bu arada diziden taner değil aslı ayrılıcak önce kcoasını sonra bebeğini en sonundada annesini kaybedince kendisi öldürdü birde aslının dizidekı rolu bitti bence hapis sahneleri çekilmez ona yanı kendini asıcak olan kişi aslı olucak bebeğinden sonra annesini öldürdüğü için 🙂🙂

Hüseyin şaşırtmaya devam edecek belli oldu.
Nilüfer'in sözlerine sinir oldum nasıl bir kardeş bu kız böyle kardeş düşman başına

Ölecek kişi Taner yada Pınar olacak bence

Beni niye etiketlemedin @*Dream*
Neyse ilk bölümümüz harika olacak belli ki. Hareketli olması işimize gelir
Diziden inşallah Pınar ya da Taner ayrılır çok sıkıcı oluyor sahneleri
Cenaze sahnesi umarım kısa sürmez oyunculardan iyi performas bekliyorum
Hüseyin'i yeni sezonda çok seveceğimi düşünüyorum, bir nedenle kötü olmuş güçlü karakterleri seviyorum

Araplar ne kadar duygusuz
Müziğin dili olmaz sahnedeki duyguyu hissedeceklerine şarkıyı da çevirmişler
Sanırsın [HASHTAG]#Glee[/HASHTAG]
en azından afk ya da kvp yi en beğenilen yapmamış kanal fanfinoları
bu durumda kpa yı da beğenmiciler gibi