Kara Para Aşk Genel Sohbet

Bugün yapılan fotoğraf çekimlerinde Tuba'nın bordo ve siyah 2 elbise
Engin'in de beyaz gömlek ve ceket giydiği yazılmış sayfalara
2.sezon tanıtım fotoğrafları ise haftaya yayınlanacakmış.Tanıtım çekimleri bugün bitecekmiş ve Tuba ile Engin'de yarın 14.bölüm çekimlerine başlayacakmış

İnşallah doğrudur zaten bir Tuba fanı paylaştı bugün çekimler başladı diye inşallah çok iyi bir tanıtım yaparlar.

Bende genelin aksine ben 2.sezondan oldukça umutluyum
Onlar genel değil Tuba antileri
Zaten 2. sezon çok iyi olacak oturmuş senaryo ile reytinglerimiz artacaktır ama Reaksiyon ve Gültepe çok iyi yapımlar gerçekten. Eğer karşımızda bu ikili yerine Dikmen olsa 9'un bile garantisini verirdim

Orası öyle tabi

Ben Reaksiyon'dan çok korkmuyorum açıkcası ama Benim Adım Gültepe zorlu bir rakip gerçekten neyse herşeyin hayırlısı artık neyin tutup tutmayacağını tahmin etmek çok zor

Orası öyle tabi

Ben Reaksiyon'dan çok korkmuyorum açıkcası ama Benim Adım Gültepe zorlu bir rakip gerçekten neyse herşeyin hayırlısı artık neyin tutup tutmayacağını tahmin etmek çok zor
MY ve Dikmen'in aynı anda 10 ve 7 reyting aldığı oldu totalde ben BAG ve Reaksiyon'dan en fazla bu oranları bekliyorum yani KPA'nın reytinglerinin düşmesine pek ihtimal vermiyorum açıkcası

İlk tanıtım pazartesi yada salı yayınlanacakmış.Pazar günü 2 tane daha tanıtım çekilecekmiş

hıhı zaten herkes reaksiyon,gültepe,acun karşısında geçen sene my ve dikmen karşısında 5 alan kpa uçucak diyecekti
vışşhh
ayrıca tuba antisi diye bir şey kalmadı artık en azından tubacıların kafasındaki anti, tanımına uygun şekilde

Dizi 10 eylül çarşamba akşamı 2.sezonuna başlayacakmış
İlk tanıtımda pazartesi maç arasında veya maç başlamadan çıkar tanıtımı çok merak ediyorum biran önce pazartesi gelsin

2.sezon tanıtımı konumuz
Minik bir kaç ipucu size...
Bir vapur...bir kadın...bir erkek... bir yüzük
Bir de güzel bir şarkı... "Bana ellerini ver