Arastir bakalim merak ettim nasil satıldığınıkpa satılmış da birazdeğişiik satılmış araştırıyorum
Arastir bakalim merak ettim nasil satıldığınıkpa satılmış da birazdeğişiik satılmış araştırıyorum
OSN arap kanalı mı oluyor?dizinin mbc ye satışı iptal olmuş galiba ya da ay yapım yüzyılın paragözlüğünü yapmış@Forumdash @sürgünüm @ABAY_06 @*Dream* @-potterhead- @gizem ak
evet ama osn den fazlası varOSN arap kanalı mı oluyor?
KPA'ya feda ederler Emre paraları merak etmedizinin mbc ye satışı iptal olmuş galiba ya da ay yapım yüzyılın paragözlüğünü yapmış@Forumdash @sürgünüm @ABAY_06 @*Dream* @-potterhead- @gizem ak
O kanala satılmış galiba geçen twitter sayfasından Tuba'nın KPA tanıtım resmini paylaşmışlardıevet ama osn den fazlası var
daha fazla parayı tabi osn vermiştirO kanala satılmış galiba geçen twitter sayfasından Tuba'nın KPA tanıtım resmini paylaşmışlardı
Daha fazla parayı kim verdiyse ay yapımın o kanalla anlaşması normal
Eylül ayı ortası OSN'de yayına başlayacakmış KPAdaha fazla parayı tabi osn vermiştirkıvancın kss ne 170 bin dolar vermiş mbc; berenin intikamına 230 bin dolar vermiş osn
demek ki ondanmış intikama yakın para teklif edildi demişti açıklamada adamın biriEylül ayı ortası OSN'de yayına başlayacakmış KPA
OSN işi biliyormuş o zamandemek ki ondanmış intikama yakın para teklif edildi demişti açıklamada adamın birimbc hayatta o ka yüksek para vermez
ortadoğuya satıldı pakistan ve yunanistana satıldı etti 24 ülke en fazla 30-32ye çıkar mipcomaOSN işi biliyormuş o zaman
Ekim ayında asıl büyük satışlar gerçekleşecekmiş bakalım mipcom'da kaç ülkeye kaç paradan satış gerçekleşecek
Şu dış kaynaklardan edindiğin bilgilerle bir haber yapda herkes okusundemek ki ondanmış intikama yakın para teklif edildi demişti açıklamada adamın birimbc hayatta o ka yüksek para vermez
açtımŞu dış kaynaklardan edindiğin bilgilerle bir haber yapda herkes okusunhem my ve beren dışında açtığın ender haberlerden biri olur
açmışsın ama eksik açmışsın burada yüksek fiyata satıldığını belirtmişsin haberde bu yok
fiyat net belli dğeil kiaçmışsın ama eksik açmışsın burada yüksek fiyata satıldığını belirtmişsin haberde bu yok
Olsun sende net şekilde değil ama konuşulan fiyatı belirtebildirdinfiyat net belli dğeil ki
konuşulan bir fiyat yok kiOlsun sende net şekilde değil ama konuşulan fiyatı belirtebildirdinortalama olarak
Tamam İntilam'ın satış fiyatını yazıp KPA'nında bu ücrete yakın bir ücretle satın alındığını belirtebilirdinkonuşulan bir fiyat yok kiintikama yakın bir ücret denmişaynı haberlerde kss için de rekor deniyordu ama 170 bine saatılmıştı net rakamı görene ka beklemeli
aynısı kss de de oldu rekor dendi rekorun 60 bin altına satıldı o yüzden net rakamı bekliyorumTamam İntilam'ın satış fiyatını yazıp KPA'nında bu ücrete yakın bir ücretle satın alındığını belirtebilirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?