Kara Para Aşk Genel Sohbet

Nerede var açıklaması yine bir arap fanının isteğini açıklama diye getirmezsin inş

Zaten çalışmaya bakınca bile Engin ve partnerlerinin olduğu görünüyor
enginin partnerleri olduğu görülüyor zaten

paylaşan kara para aşk sayfası bir arap fan değil
tubişe enginin partnerliği dğeil de anneliği verilmiş ilginç
@sürgünüm nasıl yorumluyor bunu

KPA FB Sayfasına yazılmış

Levent'de Elif'in ofisi olarak kullanılmak üzere yeni bir mekan kiralanmış
Dizi 3 aylık zaman atlaması ile başlayacakmış ve bu üç aylık arada Elif&Ömer sadece Zerrin'in cenazesinde bir araya gelmiş olacakmış

Off gelecek sezon engino ile tubişi evde yayıla yayıla izleyemeyeceğim

Aldığım duyuma göre yeni sezonda hikayeye Elif'in halası dahil olacakmış. Rolü canlandıracak oyuncu dişi ve fettan bir karakteri üstlenecekmiş.

2.sezon tanıtımının 25 ağustos pazartesi Fenerbahçe-Galatasay süper kupa maçı öncesi yayınlanması planlanıyormuş

hatice aslan o rol için biçilmiş kaftandır kaçırmaları yazık olmuyş

batuhankaraların bahsettiğ irol için mesajlar karışmış
Hımm tamam benim duyduğuma göre diziye şimdilik yeni bir karakter dahil olmayacakmış.Sezon ortasına doğru yeni karakterler dahil olabilirmiş.Tayyar'ın hikayesi 2.sezonda ağırlık kazanacakmış Levent ve Bahar'ın etkinliği artacakmış

Bizene uyumlulugundan ikiside seytan gibi yani.Bide bn seni ndn çevrimiçi goremiyorum hicbi zaman ? Mesela yorum yazarken bile cevrimici degilsin nasil oluyor bu
pompy den rica ettim görünmezlik sihri yaptı

şeytan gibi olabilirler seyirci karaktere bürünüp bürünmemelerine bakar

pompy den rica ettim görünmezlik sihri yaptı

şeytan gibi olabilirler seyirci karaktere bürünüp bürünmemelerine bakar
Burunuyolar ama seytan gibiler

Bu arada Vampir sirlarina ndn bakmiyosun sn yeni bolum yarin aksam sen ve @Çiğdem- in savasi olacak

Nasil oluyor ama o online olmamak ya kimsemi merak etmiyor @Çiğdem- sen ndn hic merak etmedin