Kara Para Aşk Dizisinin Reytingleri

Çok güzel bir dizi herkese tavsiye ederim

Kara Para Aşk candır gerisi heyecandır
Gelecek sezon Dikmen'in reytinglerinin düşmesiyle sezona hakim olacağımız bellidir

hemen niye acele attin panpa belki kanal d başka dizi koyacak çarşambaya bu sene 5-6 farklı dizi denedi
starın dizisi belli bile değil
3 Eylül'de ezingo yapacağız
Yeni dizi Dikmen gibi tutunamaz, ama karşısına Reaksiyon falan gelirse kötü olur.

@cookies @Çiğdem- Arkadaşlar yeni sezonda düşüş yaşacağını düşünüyorsunuz diye böyle bir inceleme ihtiyacı hissettim. Sezon finalini en iyi kapatan dizilerden biriyiz kendi oranlarımıza göre
İlk önce 11. bölüm reytingleri ve sharelerine bakalım. Yüksek gözüküyor değil mi? Ama sezon finali reytinglerine baktığımız zaman daha düşük bu yazın gelmesiyle alakalı. Ama share'lere baktığımız zaman sezon finalinin harika gittiğini söyleyebiiliriz bu reytingleri normal zamana uyarlarsak; Total 6+, Ab 7, Abc1 7+ gideceğini gayet söyleyebiliriz. Şunu da ekleyeyim; sezon finali günü; Survivor finali+ İspanya maçı+ Ankaranın Dikmeni vardı. Bunları da katarsak eğer senaryo kötü gitmezse KPA'nın yeni sezonda 7-6 arası rahat gideceğini söyleyebilirim
Benim Adım Gültepe'nin de 7-6 arası, Reaksiyon'un 9-10 arası gideceğini düşünüyorum

Insallah yukselir yukselmesin demiyorum bnde izliyorum ama o kadar rakiple yukselememisti simdi daha fazlalar

bende çok farklı birşey söylemedim cnm zaten 9-10 reyaksiyon zirvede olur 2.sırada olanda en fazla 7 alabilir demiştim tabikide benimde gönlümden geçen şey o 7 reytingi kpa alsın ve ilk 2 sırayı reyaksiyon ve kpa şeklidne ilerlesin umarıdma öyle olur ama ikisinden biri canlı izleyemicem ona üzülüyorum işte 🙁🙁

Kara Para Aşk dizisinin reytinglerde birinci olması yazın çöle kar yağması ihtimalinden daha düşüktür.

KPA seyirci kitlesine sahip artik bence 1-0 onde baslayacak rakiplerine gore aksi halde hayal kirikligina ugrarim.
bence 1 olma sebebi cok
1.ay yapimin dizisi,2 star oyuncular basrolde,3 13 bolum yayinlanmis dizi

Dizi, 3 Eylül'de yeni sezona merhaba dedi.

14. ve 15. bölüm reytingleri ilk mesaja eklendi.

Dizi 2. sezona çok kötü başladı, ama 2-3 haftaya Total'de 4,5 Ab'de 6 ortalamasında gideriz