Kara Para Aşk (ATV) Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben en çok 2 haftalık reytingi merak ediyorum
Kütahya porselen sponsor olduguna göre Kadın grubu ekran başindadır
Ben yüksek reyting beklemiyorum,seçim zamanı tartışma programları izleniyor olabilir.Komedi dizisi veya Survivor kafa dağıtmak için iyi gider ama drama programları fazla reyting almaz Karadayı'nın keskin düşüşünüde buna bağlıyorum.

Gerçi bir bölümü bu ay yoktu listede. Sonraki 2 haftalıkta dediğin büyük etken gösterir

Gerçi bir bölümü bu ay yoktu listede. Sonraki 2 haftalıkta dediğin büyük etken gösterir
Bu akşam ki Roma sahnelerine özellikle bayıldığımı söylemeliyim,Ah kaderin gözü kör olsun yapamadık sevgilimizle bir Roma-Paris seyahati.

Her bölüm bir önceki bölümü unutturuyor tempo hiç düşmeden aktı gitti bölüm yine reklamsız gitmeside süper bence keşke hep böyle olsa

Gelelim bölüme Elif&Ömer sahneleri süperdi Ömer'in Elif'i kolundan çekip duvara yaslayıp 'Ben yanındayken kimse seni takip edemez ve kimse sana zarar veremez' dediği sahne çok çok iyidi Elif'in o cümleden sonra Ömer'e bakışı mükemmeldi
Tuba Büyüküstün her bölüm bir önceki bölüme göre çok daha iyi oluyor oyunculuk olarak MİMİKLERİ ses tonu olması gerektiği gibi yerinde

birinin babası olmuş birinin sevgilisi ama aşk başladı. Diziyi izlemedim ama inandırıcılıktan çok uzak
Aşk başladı mı? Biz niye fark etmedik aşk filan yok daha hatta Ömer bu bölümde Sibel öldükten sonra zaman durdu ne zaman akmaya başlar bilmiyorum dedi.

DNS VPN yüzünden bilgisayar kafayı yedi alıntı yapamıyorum @Yakamoz-Asi

Schenden vizen yokmu o açıdan söyledim istediğin zaman gidersin yani.

Bu bölümü artık kaç kez izlerim bilemiyorum
efsane bir bölüm oldu 3.bölüm benim için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...