ee artık sizin eve girilmez oturduğun yere yapmışsındır
bitti mi bariBu seme ve eylem iyice tozuttu.. 2 saat 10 dk bölüm mü olurmuş. İyice abarttılar.. Bölümler 1.45 dk ya inmeli, ona göre özeti uzatsınlar..
bitti mi bariBu seme ve eylem iyice tozuttu.. 2 saat 10 dk bölüm mü olurmuş. İyice abarttılar.. Bölümler 1.45 dk ya inmeli, ona göre özeti uzatsınlar..
Yok sana cevap verdiğim o arada kendime mola verdim gittim yaptımee artık sizin eve girilmez oturduğun yere yapmışsındır
kaçta girdi reklamaTuba'nın şu kadar çalışırım en fazla şartı unutulmuş anlaşılan2.10 dk nın nerdeyse 1.30 dk sı tuba/engin sahneleriydi.
bitti mi bari
Hala reklam. Umarım reklam dönüşü bi 15 dk daha sürmez.
helal olsun sanaYok sana cevap verdiğim o arada kendime mola verdim gittim yaptım
130 dk reklamdan önce olmuş bakalım reklam sonrası ne kadar sürecekkaçta girdi reklama
helal olsun sana
46
sence nasıldı130 dk reklamdan önce olmuş bakalım reklam sonrası ne kadar sürecekbu dizi uzun özete geçse @Forumdash ın çalılık kuşunu geçer bence
Karadayı da 23.58 leri buluyor ama olmadı mı olmuyor. Acunu geçemiyor.
bölümün iyi olması gerek
Yok laaa Çalılık'a kimse yetişemez130 dk reklamdan önce olmuş bakalım reklam sonrası ne kadar sürecekbu dizi uzun özete geçse @Forumdash ın çalılık kuşunu geçer bence
olur tabi reklam yok bişi yok tüm millet toplanıyorYok laaa Çalılık'a kimse yetişemezO olmayan saatlerin efendisi olmuş25:01
Ayrıca sen bu mesajı görme
FB Meh&Met @34Fenerbahce31 5 dk.
2 haftaya kalmaz Çarşambanın lideri olur#karaparaaşk belkide olduda)
birinin babası olmuş birinin sevgilisi ama aşk başladı. Diziyi izlemedim ama inandırıcılıktan çok uzak
Ben en çok 2 haftalık reytingi merak ediyorumAy Yapım diziye 3'üncü bölümde ana sponsor Kütahya Porselen'i bulmuş helal olsun.Fark-ı Ay Yapım
forumda yazmış arkadaşlar havalimanindaki sahne ve yatarken üstünü örtmek sahnesini izledimİzlemeden nereden anladin Ask'in basladigini? 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?