- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Ama çok samimi aile değilmiSofrada biberli ekmek eksik 🙂
Gesendet von meinem GT-I9300
Ama çok samimi aile değilmiSofrada biberli ekmek eksik 🙂
O cadi gelin hanim olmasaAma çok samimi aile değilmi
elifle baharın yanayana gelip sohbet ettiği sahnede ekran cennete dönüyor heyecan bastı beni@destere cevap vermekten fırsat olmuyor haliyle oda meşkul olmus oluyor haha
diziye gelirsek eğer nulüfer metini şikayet edicekmi ne yapıcak onu merak ediyorum ömer eliften rahatsız olmuş beni yanlısmı anlamıs cesaretmi vermişim diyor tahmin ettiğim gibi 🙂🙂
Her ailede olur o kadarO cadi gelin hanim olmasa
nilüferle metin grekoromene başladıNilü manyak mı ablası da resim yapıyor bi de utanmadan "bendan daha iyi kim tasvir edebilir" diyorElif iyi yaptı robotu kendi çizerek
nilü ile metinin uzun eşek oynadıkları sahneyimi diyorsun
+1nilü ile metinin uzun eşek oynadıkları sahneyimi diyorsun
Şu an Elif'e üzülmekle meşgulüm@sürgünüm nihayet bekledigin sahne geldi hayal kirikligini tahmin bile edemiyorum
Nisanlisini yeni kaybetmis bir adamdan ne bekliyorki ? Kendi safligi birazda.Şu an Elif'e üzülmekle meşgulüm( yazık kıza ya
aynen tubayla yanyana görünce insanın ekrana giresin geliyorTuba ile konuşan kız çok güzel🙂
başları sıkıcıydı ?Bu bölüm çok büyük hissediyorum MY ile kafa kafaya bile gidebiliriz diye düşünüyorum. Belki de şuana kadar gördüğümüz en iyi bölüm.
Yine çakmakla oynuyor alın şunu parlak çocuğun elinden.
dün akşam ne izlemiştinki?Toygar Işıklı'da damardan damardan veriyor şarkıyı..
@destere aga dün geceki izlediğim filmi izle çok duygusal mükemmel film.
Zaten sonradan hareketleniyoraynen tubayla yanyana görünce insanın ekrana giresin geliyor
başları sıkıcıydı ?
dün akşam ne izlemiştinki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?