- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Yanalım gitsin, razıyız Elif-Ömerli sahneler ardı ardına gelsin, bizi şoka soksunömer tuvalete kilitledi eliifi
Bu arada NilMet cephesinde neler oluyor öyle
Yanalım gitsin, razıyız Elif-Ömerli sahneler ardı ardına gelsin, bizi şoka soksunömer tuvalete kilitledi eliifi
bu Metin gerçekten seviyor mu ben hala çözemedim
izliyorum kpa yı şu anda, meluna laf yetiştiriyordum sadece@destere nerdesin o melunun sayfasınamı gittin yoksa?
Elim ayağıma dolandı ne olduğunu bilmiyorum şaşırdım herhelde
Nilüferle konuşurken Elif yerinimi öğreniyorlardı tam yetişemedim sahneye?Seviyor bence. Ama Nilüfer oyun yapiyor BENCE.
adımı karıştıma .ss [HASHTAG]#kaliteninsultaninaveda[/HASHTAG] ediyoz şuradaizliyorum kpa yı şu anda, meluna laf yetiştiriyordum sadece
Hayir, Nilüfer konusmak istedi aradilar, Elif'de bir eski anilarini hatirlatti Londra'da yapilan bir sürpriz. Seni o sekilde kurtaracagim diye birseyler zirvaladi ama güzelim plan sanirim alt üst olacak Nilüfer anlatti simdi Metin'e, daha dogrusu Fatih'eNilüferle konuşurken Elif yerinimi öğreniyorlardı tam yetişemedim sahneye?
melunun sayfası 10'a yaklaşmış, @Arslan Bey'in yüzünden bizim sayfa artmıyor,o uzun yazınca bende post kasmamak için uzun yazınca destan yazıyoruz karşılıklı.izliyorum kpa yı şu anda, meluna laf yetiştiriyordum sadece
Ne dedi kafamı karıştırma?Nilufer Metine neden dedin.
Ben ilk bölümden beri diyorum, ne yapsak?2 haftadır diyorum ben bunu 🙂🙂 babamdan fırsat kalmıyor dizi izlerken foruma bakamıyorum netten izledim için basket seyrediyor sürekli
metinle nülifer sahnelerine daha duygusal daha hoşş bir müzik bulunmalı acilen yoksa sahnelernin anlamı kalmıyor 🙂🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?