Kara Para Aşk 8. Bölüm Yorumları

Doğru, o yüzden olabilir. Bir bağlantı kuracaklar ama bakalım nasıl kuracaklar. Ömer yakında farkeder belki de. Belki farketmiştir bile ama belli etmemişitr.
Pınar'ı iki dakikada çözen Ömer'e bu saflık yakışmıyor,gerçekleri öğrenmeli biran önce

Pınar'ı iki dakikada çözen Ömer'e bu saflık yakışmıyor,gerçekleri öğrenmeli biran önce
Unutmayalım; insanın en büyük zaafı, sevdiğidir. Sevdiği, insanın gözünü kör yapar. İster istemez, bütün dikkatini dağıtır. Geçmişi hatırlamak, üzülmek istemiyor.

Unutmayalım; insanın en büyük zaafı, sevdiğidir. Sevdiği, insanın gözünü kör yapar. İster istemez, bütün dikkatini dağıtır. Geçmişi hatırlamak, üzülmek istemiyor.
Ömer için dürüstlük bu kadar önemliyken ve bunu her fırsatta dile dökerken Sibel ne yaptıysa gizli yaptıklarıyla sakladıklarıyla Ömere ihanet etmiş bence

Ömerin içinden Sibeli atması ihaneti kabullenmesi kolay olmayacak.

Nasil basardin bunu?
benim takipci sayisi ne artiyor ne eksiliyor.
Dünde beri 15 twit atmıştırım güzel cümleler kurmaya özen gösteriyorum,zaten kalbimden geçenlerde bunlar.
Aslında bu zamana kadar twit atsaymışım Tuba'cı takipçi sayım daha fazla olabilirdi.

Eş dost kimse hesabımı bilmiyor Tuba'cılar yeter bana.

Dizi baslamis hatta simdi reklam bile girdi

Sibel'in bu kadar derin mevzulara girmesi, düşünülecek derecede bir şey. Ömer, ilk bölümde Sibel'in çantasında sigara paketi bulmuştu ve Ömer çok kızmıştı. Sibel, bıraktığını söylerken yalan söylemişti. Hâlâ içiyordu yani. İnsan genelde sigarayı dertli olduğu, sıkıntılı olduğu zaman içiyor. Büyük ihtimalle yaptığı işten rahatsızlık duyuyor. Belki öğretmenlikten bile atılmıştır. Babasına ameliyat yaptırmak için para biriktiriyordur belki de. Her şey olabilir yani.

sibel elifin babasının kızı çıkıcak bence elifin kardeşi çıkıcağını düşünüyorum ben sibelin

Biz ne diyoruz sabahtan beri. Konuyu oku biraz.
2 haftadır diyorum ben bunu 🙂🙂 babamdan fırsat kalmıyor dizi izlerken foruma bakamıyorum netten izledim için basket seyrediyor sürekli

metinle nülifer sahnelerine daha duygusal daha hoşş bir müzik bulunmalı acilen yoksa sahnelernin anlamı kalmıyor 🙂🙂

Son düzenleme:
Resmen ilk reklama kadar olan kısmı kaçırdım ya tühh neyse artık yarın internetten izleyeceğim.
Önemli birşeyler oldu mu ya veya en iyisi söylemeyin yoksa kaçırdığıma yanar dururum. @Yakamoz-Asi @Arslan Bey

Yok abi pek olmadi. Iste bulduk falan dedi Ömer yine, hemen gidelim falan filan dedi Elif, Ömer'de olmaz dedi öyle.

nülifer elifi aradı konustular metin ne isterse yapmaya basladı nülifere yumusadı iyice kendinden bahsediyor suan

Bakin demedi demeyin Elif'in intikami cok fena olur