Kara Para Aşk 7.Bölüm Fragmanı

ayol sankı metin alinin amiri yanı metinden emir alıyor ali
metinede fatih demesi aklımı kurcalıyor metin tayyarı kandırmak için sahte bir kimlik galiba 😵😵
Bölümün şokunu atlatamadan fragamana kapılıp gittim.
Yenge işi çözdü, yenge değil yengeç

Pınar, Taner, Tayyar, Metin... Herkes Ömer´in gerçek kimligini cözmüs durumda. Ha bir de Bahar var tabi bizim Ömer´den şüphelenen

Yakinda o da çözer mevzuyu...
tayyar daha tam olarak ögrenmedi yalnız

Son düzenleme:
Alıntılamışsın işte.
Pınar söyledi ya
pınar ilkokulu londrada okumadı dedi.Pekala sonradan İtalyaya gitmiş olabilir.Hem ayrıca eger tayyar boyle bir sey oldugunu anlasaydı fragmanda hep tayyar olurdu gibime geliyor.Belki 2. fragmanda olur.

Alıntılamışsın işte.
Pınar söyledi ya
BİDE NEDEN 2 TANE PINAR VAR
SENARİSTLERİN ELİNDE İSİMMİ KALMAMIŞTA 2 TANE PINAR VAR BİRİ OMERİN ARKADASI DİGERİ TAYYARIN SEVGİLİSİ.

Son düzenleme:
Ömer Elif'in tutuklanmasına hayatta izin vermez ki ilk fragmanda Elif'i evine getiriyodu
Bu nedenle Pelin ve Arda ile ters düşecek galiba Pelin ağlıyodu 2.fragmanda
Tayyar yine Pınar'ın başına çökmüş bakalım Pınar Ömer'in soyadını ve polis olduğunu söyleyecek mi

Arda ne dedi ki Peline kız böyle oldu..adam evli oldugu için onlara pek olumlu bakamıyorum şuan için ilgilenemiyorum açıkcası..
Metin Nilüfere ablan kara para akladı diyor..

Arda ne dedi ki Peline kız böyle oldu..adam evli oldugu için onlara pek olumlu bakamıyorum şuan için ilgilenemiyorum açıkcası..
Metin Nilüfere ablan kara para akladı diyor..
Valla ben de Elif&Ömer dışında hiçbir çiftle ilgilenmiyorum ne halleri varsa görsünler Nilüfer&Metin çifti de çok itici geldi bana

Valla ben de Elif&Ömer dışında hiçbir çiftle ilgilenmiyorum ne halleri varsa görsünler Nilüfer&Metin çifti de çok itici geldi bana
Mert Zerrine söylesin Ben Newyorka gittim nilüfer orada yok diye. Nilüfer olayı fazla uzadı.

Çok kötü ya ne olacak şimdi. İlk fragmanda Elif ile Ömer eve gittiğine göre. Elifi tutuklamamışlar.

Mert Zerrine söylesin Ben Newyorka gittim nilüfer orada yok diye. Nilüfer olayı fazla uzadı.

Çok kötü ya ne olacak şimdi. İlk fragmanda Elif ile Ömer eve gittiğine göre. Elifi tutuklamamışlar.
Bence de Nilüfer olayı uzadı bıraksınlar artık onu zaten Elif'i tehdit etmek istediklerini yaptırmak için ellerinde Elif'in görüntüsü var

Evet Elif tutuklanmamış Ömer ne yapıp edip Elif'i işin içinden sıyıracaktır

Pınar Ömer'in soyadını Tayyar'a verirse Tayyar'ın Ömer'in polis ve Sibel'in nişanlısı olduğunu öğrenmesi hiçte zor olmaz.Ve Ömer için büyük bir tehlike haline gelir.Bakalım Pınar ne yapacak.

Elif'in yaptığı büyük hata, kendisini suçlu olarak göstertiyor haliyle ve suçlu durumuna düşüyor. Böylece sırlar ortaya çıkmaya devam ediyor. İyice karışmaya başladı ortalık. Çok iyi bir bölüm olacak.

Kara Para Aşk 7.Bölüm 2 Fragmanından

http://112.imagebam.com/******/haP0DiJbV_PJGRjCkzflNg/32135/321347876/87gf6.gif
http://109.imagebam.com/******/SfgA8KtG3bzrBS-w_sBlIA/32135/321346768/87g69.gif
http://109.imagebam.com/******/fcpl5ZTMmnLZBPAZtmSNcA/32135/321346741/87g7k.gif