Kara Para Aşk 7.Bölüm Fragmanı

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Fragman çok iyi Elif'in bakışları süper yavaş yavaş kaptırıyo kendini Ömer'e

7.bölüm fragmanı Elif & Ömer diyorum Aşk kapıda diyorum

dizi çok hızlı ilerliyor bu gidişle konu kalmayacak önce elifin babası çok aşırı erken çıktı diziden
aytaç arman gibi usta bir oyuncuyu 10 dakika için bu zahmete sokmamak lazımdı sonra metin çok çabuk braktı kötü adam olmayı hemen tayyara düşman oldu nuliferlede çok çabuk yakınalstılar bukadar çabuk olmaması lazımdı tayyarın metinin babası olduğunu çok çabuk örendik tayyarın elifinin babasınıda öldürdüğünü çok çabuk öğrendik ayrıdan ömerin polis olduğunu metin çok çabuk öğrendi tayyarın karısıda aynı şekilde hatta şuan yalan konustuğunu tayayrda bliyor ömerin ve bir çok şey sorular okadar çabuk yerni bluyorkı daha 7.bölüme geldik ama herşey yıldırım hızıyla ilerliyor ayol 1 bölümüde soru işaretleriyle brakın müsade edinde azıcık kafamızı kurcalayan sorular olsun tahmin etmeye çalısalım merak edelim böyle böyle olurmu diyelim herşey çar çabuk hemen geliliyor bitiyor senaryo kalmayak bu gidişle brazda heyecanı öldürüyor bu durum braz dikakt etmeleri lazım 🙂🙂

2.fragman da bol Elif&Ömer sahnelerinden oluşsun lütfen.

Fragmanı izledim ve anladığım kadarıyla odada sıtkıdan başka kimse yok. demek 1.sunduğum şık doğru gibi. sıtkı kendisi elife tuzak kurdu ama amacı neydi bilemem.yada belkide silah patlamadan önce sıtkı çoktan ölmüştü daha doğrusu öldürülmüştür metin tarafından sadece herşeyin vebali elifin üzerine kalsın diye böyle bir tuzak kurulmuş. ne yazacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım valla.şuan kafam durmuş durumda.

fragman süper olmuş demek isterdim ama youtube u hala açamadım

7.Bölüm Fragmanından;

http://112.imagebam.com/******/OvshtrvbWziZkPBiBoaGcA/32124/321234054/86yss.gif
http://110.imagebam.com/******/juFuoXVW7lH68KaFXbxARQ/32124/321234449/86yuh.gif
http://111.imagebam.com/******/yyeoHOrwxRLj-bZvSumsvw/32124/321235988/86z72.gif

Pınar, Taner, Tayyar, Metin... Herkes Ömer´in gerçek kimligini cözmüs durumda. Ha bir de Bahar var tabi bizim Ömer´den şüphelenen

Yakinda o da çözer mevzuyu...

Senaristler Elif'e ne olacak sorusundansa Sıtkı'ya bu tuzağı kim kurdu sorusunu tartışalım istediler herhalde.

bu arada hanginiz sormuştu @Yakamoz-Asi @Forumdash elif italyanca olarak ''iyi bir iş arkadaşısın,partnersin''gibi bişi dedi orada anladığım kadarıyla

kötüler hep bir adım önde olmak zorunda mı yaaaa

tayyar, pes edip nilüferi bırakmayacağına göre, oyun içinde oyun devam edecek, nasıl olsa bizi bulamaz diyerek şantaja devam edecek bence.

pınara diyecek laf bulamıyorum,
partide tayyar yanından ayrıldığında, tamam, şimdi ömer'le konuşacak mı ona bakar dedim zaten.öyle olacağı belliydi.balıklar bile yanında profesör kalır.

italyan sevgili rolüne soyunan ömer, gün gelir de italyanca konuşmam gerekirse ne yapaım diye düşünmedi tabii.müzik kulağım yok diyerek kurtuldu şimdilik.
ama bahar pes etmez, bir punduna getirip, italyanca bilip bilmediğini anlamaya çalışacaktır o sinsi kadın.

metin, 5. bölümde, babasının hapse girmesinden bahsetti ya,
ali amirin adamı belki dedim, tayyar için delil toplayacaklar bir ihtimal dedim ama, sıtkı meselesini hemen söyledi ya, metinin adamlarını da tanıyor demek ki, ve ölüme gideceğini bilmez mi insan, bu tedbirsizlik kelle götürür elbet.
yani ali amir insan hayatını önemsemiyorsa, kötülerin tarafındadır diyorum artık.

ayol sankı metin alinin amiri yanı metinden emir alıyor ali
metinede fatih demesi aklımı kurcalıyor metin tayyarı kandırmak için sahte bir kimlik galiba 😵😵