Kara Para Aşk 42.Bölüm Fragmanı

@sürgünüm bu tanıtım videosunu nasıl ayarlıcaklar şuankı şartlar hüseyinin ömeri tutuklamasını sağlamıyorki ayrıca hüseyin bıyığını saçını boyamamış burada en önemlisi sakallarını kesmemiz yani karadayı sezon öncesi tanıtımlara uydu zamanı gelince gösterdi ama bu dizide şu sahneyi nasıl görücez düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum(b)(b)

@sürgünüm bu tanıtım videosunu nasıl ayarlıcaklar şuankı şartlar hüseyinin ömeri tutuklamasını sağlamıyorki ayrıca hüseyin bıyığını saçını boyamamış burada en önemlisi sakallarını kesmemiz yani karadayı sezon öncesi tanıtımlara uydu zamanı gelince gösterdi ama bu dizide şu sahneyi nasıl görücez düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum(b)(b)
İkinci sezon finali için hazırlanmış olabilir.

@sürgünüm e katılıyorum cnm tanıtım için çekilmiştir
bence olmayacak bu sahne

@sürgünüm benide etiketle :)
Oyşş fragmana bak :love1: :love1: :love1:
Aahh bugün en mesut olduğum gün medcezir var dizilerimi izleyebiliyorum (az once 2 bölüm kpa yaptim 😉 ) kpanin fragmani çıkıyor paramparçanin fragmani çıkıyor :)

hala mantık mı arıyon bu dizide:F

Ben sana hala aşığım
İşte tam burda karşındayım
Ya şimdi tut elimden
Ya da bir daha sözetme özlemekten.

Şebnem Ferah - Şarkı seçimi güzel olmuş.

Fragman çok güzel olmuş Elif gerçekleri Ömer'den öğreniyor bakalım ne yapacak şarkı seçimi de çok güzel ve duruma uygun olmuş bakalım Elif Ömer'in elinden tutacak mı :D
Fragmanda kullanılan şarkı

Huseyn olecekmi?? Engin ve Burak yine muhtesem oyunculuk sergileyecekler
Aslinda soyle baksak dizi yeni sezonda bir 10 bolum surebilir .Konusu buna musait

Bence Hüseyin ölecek geçen haftanın finalinde hapse düşersem ölürüm demişti zaten pek birşey kalmadı Tayyar'ı da hapse attırdıktan sonra dizi biter.

son bölümleri doğru düzgün takip edemedim artık etmemde survivor var. :D