Kara Para Aşk 37. Bölüm Yorumları

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,857
Puanı
1,060
kara-para-ask-1.jpg

ATV'nin Ay Yapım imzalı, başrollerinde Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in yer aldığı Kara Para Aşk dizisi hakkında yorumları bu konudan yapabilirsiniz.

Kara Para Aşk 20.00'de ATV'de!

Bölüm fragmanı için tıklayın.

Bölüm özeti;
Hüseyin son kozunu oynuyor!
Tayyar’dan Ömer’in kendisinden şüphelendiğini ve tuzağa düşürülmeye çalışıldığını öğrenen Hüseyin yıkılır. Çember iyice daralmaktadır. Hüseyin Ömer’le yüz yüze gelmemeye çalışırken Ömer, her yerde onu aramaktadır. Ömer, Hüseyin’i bulup konuşmayı başarabilecek midir? Hüseyin’in son hamlesi ne olacaktır?​

@mrt-06 sende bu dizinim fanfinisi oldun haa iyi iyi sende acmasan konuyu konusuz kalicaz :)
Bu arada şu " tıklayın " i nasıl yapiyosunda tiklayinca o konuya gidiyor (b) :)

Dizi resmen Ömer-İpek ve Çocuk arasında geçiyor artık. O ilk 13 bölümün havası yok, keşke son 10 bölümün senaryosunu farklı birileri yazsa Sema-Eylem iyice salmış KPA'yı.

ayyy kaçırdın herkesi utanmadan konuşuyorsun :F:F:F
ayol ben napayım mükemmel çift dediler halk inanmadı bunlara ay yapım öykü karayeli gtirdi koydu enginle tubanın arasına
my den sonra zirveede olucaz dediler bomboş ortamda reytinglri yarıya düştü
araplar bize bayılıyor dediler onlar da izlemedi diziyi

dediklri hr şy yalan çıktı bir de kaçmasalardı bari :F

RATİNG ANALİZİ ‏@ratinganalizi 2 sa.2 saat önceİstanbul, Türkiye
#karaparaaşk'ın senaristleri (Nilüfer Denizer) (Fatih / Metin Dündar)'a elif ile ömer'den daha inandırıcı tutkulu aşk yazıyorlar

analizciye pek katılmam ama bu sefer dpğru yazmış ya da doğruya yakın yazmışş :) sema-eylem herkese aşk yazıyor ama herks oynayamıyor:A bu arada fankafalar birbirini yiyip bitirici gibi bana gerek yok artık :FG @Çiğdem- @cookies @gizem ak @ABAY_06 @destere @vadikızı
#Karadayı lovers@Karadayilovers 1 sa.1 saat önce
Sizi bilmiyorum ama bence KPA'nın en tutkulu çift #nilmet'dir
2764.png
hadi geçmiş olsun elmerciler, daha çok ağlarsınız siz

RATİNG ANALİZİ ‏@ratinganalizi 2 sa.2 saat önceİstanbul, Türkiye
#karaparaaşk'ın senaristleri (Nilüfer Denizer) (Fatih / Metin Dündar)'a elif ile ömer'den daha inandırıcı tutkulu aşk yazıyorlar

analizciye pek katılmam ama bu sefer dpğru yazmış ya da doğruya yakın yazmışş :) sema-eylem herkese aşk yazıyor ama herks oynayamıyor:A bu arada fankafalar birbirini yiyip bitirici gibi bana gerek yok artık :FG @Çiğdem- @cookies @gizem ak @ABAY_06 @destere @vadikızı
#Karadayı lovers@Karadayilovers 1 sa.1 saat önce
Sizi bilmiyorum ama bence KPA'nın en tutkulu çift #nilmet'dir
2764.png
hadi geçmiş olsun elmerciler, daha çok ağlarsınız siz
bence en tutkulu çift elif ömerdir sema hanım eylem hanım her iki aşkıda
güzel yazıyor sana katılmıyorum