- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in başrolde yer aldığı Kara Para Aşk hakkında yorumları bu konudan yapabilirsiniz. 20:00'de Atv'de!
@-potterhead- yeni bölüm başlayınca hep twitter'da yorum yapma, burayada bir iki yorum yap. Emre'yi tek başına susturmak ne mümkün.![]()
dedikodu yapmayın@-potterhead- yeni bölüm başlayınca hep twitter'da yorum yapma, burayada bir iki yorum yap. Emre'yi tek başına susturmak ne mümkün.
Kendi haline bırakBu bölümü 22:00'dan itibaren takip edeceğim yarın 3 sınavım var
![]()
Arkadaşlar var maç izliyoruz, gece izleyeceğim diziyi.
twitterı ekşiyi yoklayayım bakalım ne hatalar var bu bölümOcak ayına bitmeli dizi benceBu bölümde pek izlediğim sayılmaz. Çook durgun ve yine alıntı bi sahne başkası demeden ben buraya not düşeyim sonra haberi çıkar bi yerde filan, ben demiştim derim
![]()
Sahne benzerliğini yazmada ne yazarsan yaztwitterı ekşiyi yoklayayım bakalım ne hatalar var bu bölüm![]()
sahne benzerliğini ne diye yazayım herkes biliyi artık karadayının minisi kpaSahne benzerliğini yazmada ne yazarsan yazŞuan o benzerliği dile getirdim ama konu kirlenmesin
![]()
İşte onları tekrar gündeme getirip kendini de beni de yormasahne benzerliğini ne diye yazayım herkes biliyi artık karadayının minisi kpa![]()