Kara Para Aşk 26. Bölüm Yorumları

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
B3NWPZgCAAAaPOZ.jpg:large

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in başrolde yer aldığı Kara Para Aşk hakkında yorumları bu konudan yapabilirsiniz. 20:00'de Atv'de!

Bu bölümden pek umutlu değilim Tuba New York'ta olduğu için 2,5 gün çalışabilmiş o yüzden Elif ve Elif&Ömer sahneleri çok az olacaktır

@-potterhead- yeni bölüm başlayınca hep twitter'da yorum yapma, burayada bir iki yorum yap. Emre'yi tek başına susturmak ne mümkün. :)

@-potterhead- yeni bölüm başlayınca hep twitter'da yorum yapma, burayada bir iki yorum yap. Emre'yi tek başına susturmak ne mümkün. :)
Kendi haline bırak :X Bu bölümü 22:00'dan itibaren takip edeceğim yarın 3 sınavım var :(

Kendi haline bırak :X Bu bölümü 22:00'dan itibaren takip edeceğim yarın 3 sınavım var :(
dedikodu yapmayın :F bölümü izleyin birazdan sınav yapıcam :F

ben maca kadar izlerim
bende pek umutlu degilim bu bolumden ama belli olmaz belkide tam aksine olur

Ocak ayına bitmeli dizi bence :T: Bu bölümde pek izlediğim sayılmaz. Çook durgun ve yine alıntı bi sahne başkası demeden ben buraya not düşeyim sonra haberi çıkar bi yerde filan, ben demiştim derim :)

Haftaya tüm olaylar çözülür Elif çıkar bu dizinin bir klasiği oldu bir bölümde tüm aksilikler üst üste gelir tam umut kesilir öbür bölümde herşey bir bir çözüme kavuşur bölümü çok beğenmedim son sahne hariç son sahne çok güzel ve duygu yüklü olmuş :)

Bölümün sonu neydi oyle @*Dream* ağladım lo çok acikliydi :T :T :T @Çiğdem-

Bide herkes tayyarin adami çıkıyor ya sokakta gorsem dovcem adami :F

Forum İstatistikleri

Konular
176,179
Üyeler
8,558
Son Üye
esdil21