Kara Para Aşk 25.Bölüm Fragmanı

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
1. Fragman

2. Fragman

Son düzenleme:
Sabahtan beri fragman bekliyorum, misafir var sesli dinleyemiyorum. :(

@*Dream* seninde fragman beklediğini bilmiyordum, kusura bakma.

anlamadığım birşey var elif fatihi serbest brakarak nasıl ömer ve kendisini korumuş oluyor kendini korumak suçluyu serbest brakmakmı oluyor ayoll adam serbest kalırsa yine nuluferi rahatsız edicek elife kara para görüntüleriyle şantaj uygulamaya devam edicek belkıde ömerin bile peşine düşecek bu nasıl bir koruma tarzıdır :F:F:F

Yok canım ne kusuru :)

Fragmana gelirsek güzel olmuş :) Elif kendince Ömer'i Metin ve Tayyar'dan uzak tutmaya korumaya çalışıyor ama Ömer ne olursa olsun görevinden inandığı davadan vazgeçmez
Kolunda da bir sorun çıkacağını hiç sanmıyorum bu durum Elif&Ömer sahneleri için güzel olacaktır.Elif Ömer'i bu durumda yine asla yalnız bırakmaz ve güzel romantik sahneler çıkar :D

anlamadığım birşey var elif fatihi serbest brakarak nasıl ömer ve kendisini korumuş oluyor kendini korumak suçluyu serbest brakmakmı oluyor ayoll adam serbest kalırsa yine nuluferi rahatsız edicek elife kara para görüntüleriyle şantaj uygulamaya devam edicek belkıde ömerin bile peşine düşecek bu nasıl bir koruma tarzıdır :F:F:F

Saçmalamaya başladı senaryo :(
O son sahnede kahkaha attim ben kendini ve cevresindekileri korumak için suçlu bi adami hapisten cikaran kisiye "Elif" denir.Ben biz sen siz olsaydik eğer kaç yıl hapse yatcak onu hesaplardik :)

Woow fragman cok guzel hem ask hem aksiyon daha ne lazim) ab grupunda bu hafta 6 gorecegiz