Kara Para Aşk 23.Bölüm Fragmanı

Olaylar iyice hız kazandı Metin'i annesi ile tehdit edecekler ve Metin konuşmayacak bence bu sayede Tayyar yırtacak
Tayyar-Elif yüzleşmesi de yaşanmış.İlerleyen bölümlerde Tayyar Elif'e babasının katilinin Hüseyin olduğunu söyleyebilir

fankafaların oylatıyla şişirdii ödülleri örnek verme bana :F
Sanırsın [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'nın fanı çok:F Sen dalga geçmiyormuydun facebook'taki beğenme sayısıyla??? Facebook'ta en az beğenilen diziler arasında ama en çok izlenen ve en çok ödül alan dizi:X

Sanırsın [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'nın fanı çok:F Sen dalga geçmiyormuydun facebook'taki beğenme sayısıyla??? Facebook'ta en az beğenilen diziler arasında ama en çok izlenen ve en çok ödül alan dizi:X
önemli olan işlevi :F sana bir sır vereceğimin de face sayfası 200 bini bulmamşıtı ama sosyal medya yıkıliyidi:A

Ömer abisine Metin'in annesinin Bulgaristan'da olduğunu söylemiş, Metin'i annesiyle tehdit edecekler belli ki. Metin'de Ömer'e annemi kurtar Tayyar'ın suçlarını itiraf edeyim diyecektir.. Elif'e bravo Tayyar'a tokat atma cesaretini gösteriyor.

bazilari Omeri Karadayida Mahiri oldugu gibi saat kurtaracak diyor ..ben sanmiyorum bu artik cok komik olurdu

vurulma bolum sonunda olacak galiba

bazilari Omeri Karadayida Mahiri oldugu gibi saat kurtaracak diyor ..ben sanmiyorum bu artik cok komik olurdu

vurulma bolum sonunda olacak galiba
Bende sanmıyorum ve istemiyorum da böyle bir durumu :)

Bu arada Ömer 2 yerinden vurulmuş
B1hsG5mIEAArZ4C.png

Forum İstatistikleri

Konular
176,179
Üyeler
8,558
Son Üye
esdil21