diziyi izleyen yeterince ergen var lo twitterdan okiyimTuba mecburi mi tutuyor beyaz tospahalari dize de kulanmayi))) bakalim kiraz mevsimimde oldugu gibi ergenler reyting getirecek mi)))
Dizinin yaş ortalaması MY'den büyüktür emin oldiziyi izleyen yeterince ergen var lo twitterdan okiyim))
hiçbir türk dizisinde görülmeyen şekilde my yi facede en çok beğenen kitle 25-34 yaş oliyi o yüzden boşa atma tutmuyiDizinin yaş ortalaması MY'den büyüktür emin olValla ben senden daha çok okuyorum ama hiç ergene rastlamadım
Vallahi gecen sene boyle totis ergen senaryolar ters tepiyordu bu sene kiraz mevsimde ise yariyor kpa nin dususune merhem olacak mi iki bolum once tuba engin sahnesi azdi reyting dusmustu bunun uzerine bu bolum yazilmis)))diziyi izleyen yeterince ergen var lo twitterdan okiyim))
Senin seveceginin bastan yazmistim)))Bu aksam süper beklediğimden çok daha güzel bir bölüm, Elif'i doya doya izlemekten Roma'yı umursamadım bile.
Metin, Ömer'e tuzak hazırlamış!
Bu şehir güzel sinyorina, ama senin kadar değil. Ben senin kıymetini bilmezsem.Baştan sona temposu yüksek bir bölümdü.Hem aşk hemde aksiyon yönü dolu bir bölüm olmuş.Elif&Ömer'in her sahnesi çok güzel ve özeldi ama mutlulukları yine 1 bölüm sürecek gibi Ömer'in vurulma ihtimali çok zayıf büyük ihtimal adamı öldürüp suçu Ömer'in üstüne atacaklar.İkinci sezonun en iyi bölümlerinden biri olmuş ben çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?