Kara Para Aşk 20. Bölüm Yorumları

heykel dicem de değil bile

valla sağ kolu gider

ne öpüştü ama
Valla ya ))

Tuba mecburi mi tutuyor beyaz tospahalari dize de kulanmayi))) bakalim kiraz mevsimimde oldugu gibi ergenler reyting getirecek mi)))

Dizinin yaş ortalaması MY'den büyüktür emin ol
Valla ben senden daha çok okuyorum ama hiç ergene rastlamadım
hiçbir türk dizisinde görülmeyen şekilde my yi facede en çok beğenen kitle 25-34 yaş oliyi o yüzden boşa atma tutmuyi

imkansız aşklar için dizi izleyen herkes ergendir bunu da tekrar mı hatırlatayım

diziyi izleyen yeterince ergen var lo twitterdan okiyim
))
Vallahi gecen sene boyle totis ergen senaryolar ters tepiyordu bu sene kiraz mevsimde ise yariyor kpa nin dususune merhem olacak mi iki bolum once tuba engin sahnesi azdi reyting dusmustu bunun uzerine bu bolum yazilmis)))

Bu aksam süper beklediğimden çok daha güzel bir bölüm, Elif'i doya doya izlemekten Roma'yı umursamadım bile.

Metin, Ömer'e tuzak hazırlamış!

Son düzenleme:
Baştan sona temposu yüksek bir bölümdü.Hem aşk hemde aksiyon yönü dolu bir bölüm olmuş.Elif&Ömer'in her sahnesi çok güzel ve özeldi ama mutlulukları yine 1 bölüm sürecek gibi Ömer'in vurulma ihtimali çok zayıf büyük ihtimal adamı öldürüp suçu Ömer'in üstüne atacaklar.İkinci sezonun en iyi bölümlerinden biri olmuş ben çok beğendim

Bu şehir güzel sinyorina, ama senin kadar değil. Ben senin kıymetini bilmezsem.

Bu bolumde baslik dolup tasmaliydi ama nedense 2 sayfalik baslik olmus

Bolumun ortasina yetistim.Bende begendim .Roma ve asiklar
Romada 1 kez oldum , orada nerdeyse her yer kalabalik,kuyruklar var burda her yer bostu bu bence kucuk mantik hatasi oldu
ama genel olarak bolum iyiydi hem aksiyon kismi,hem ask kismi