burda konusu işte cnm 🙂🙂 @sürgünüm yorum yapmayınca boşş kalıyor konular 🙂🙂Diziyi izlemiyormusunuz nerdesiniz acaba ?
Ama diger izleyenlerin yapması lazim
Ah Omerin yerinde ben olcaktimki o adamı hastanelik ederdimahhh ömere çok üzülüyorum yaa adam doğruyu yapıyor diye suçlu durumuna düşüyor![]()
Burdayım ben.
oh olsun inşallah tayyar öldürür bunuahhh ömere çok üzülüyorum yaa adam doğruyu yapıyor diye suçlu durumuna düşüyor![]()
Melunluk yapmaoh olsun inşallah tayyar öldürür bunu![]()
O zaman aktif olBurdayım ben.![]()
Ömer Demir diye bir polis yokmuş senin dişini sökecek Tayyar efendi..Melunluk yapma
O zaman aktif ol![]()
Roma gelecek bölümdemi olcakÖmer Demir diye bir polis yokmuş senin dişini sökecek Tayyar efendi..![]()
Savcı yurtdışına çıkıyor ya bide Ömerle Roma'da karşılaşsada ömer bi canına okusaRoma gelecek bölümdemi olcak![]()
Ooyyyy süper olurSavcı yurtdışına çıkıyor ya bide Ömerle Roma'da karşılaşsada ömer bi canına okusa)
ayy ne olucak senaristler unuttular çoktan onuBirşey dicem Elif'in çantasına böcek yerleştirmişlerdi ne oldu ona?
Off twitterdaki yorumlarda haklilik payi var i zaman bu senaristler Karadayiya daha çok önem veriyorlarayy ne olucak senaristler unuttular çoktan onu
hüseyinde tayyara elimde görüntüler var artık benim dediklerim olucak diyordu ama oda unutuldu şimdi hüseyin tayyarın dedikelrini yapmak zorunda elindeki kanıtlar unutuldu gitti🙂