- Reaksiyon puanı
- 58,385
- Puanı
- 1,060
aynen cümrümüz belline uzuyoruz ne kısalıyoruz, belli kitle var artıkama senin çaban boşa bence
Belli olmaz ama kelimenin özü Cürmümüz değilmiydi.
aynen cümrümüz belline uzuyoruz ne kısalıyoruz, belli kitle var artıkama senin çaban boşa bence
Mesela ilk sezon tubanin banyo sahnesi vardi ayni sey tuvana icinde olabilir 😉tuvana birkaç yarı çıplak sahne çekse @destere kitlesi ekrana kilitlenir
tüm sahne olmalı tuvana banyoda 15 dk kallıyorsa 15 dk olmalı o sahneMesela ilk sezon tubanin banyo sahnesi vardi ayni sey tuvana icinde olabilir 😉
tuvana birkaç yarı çıplak sahne çekse @destere kitlesi ekrana kilitlenir
Ne yazdiğim önemli değil ne anladiğin önemliBelli olmaz ama kelimenin özü Cürmümüz değilmiydi.m ile r yer değiştirmeli galiba.
Ne yazdiğim önemli değil ne anladiğin önemli
Ah ah nerde o gunler mesela amerikadakiler sansli ordaki oyuncularin turlu turlu sahneleri oluyor olmadi hackerler var ama burda yok.tüm sahne olmalı tuvana banyoda 15 dk kallıyorsa 15 dk olmalı o sahne
Kim O?Oldu o zaman.Hadi siz diziyi tartışın zaten Rüya hanımda gitti.
Evet 2.sezonda o da tempoyu düşürdüTuba fanı Dream.göremedim konuda onuda.
Evet 2.sezonda o da tempoyu düşürdü
Niye diziye taktın onu anlamadımBende konuyu elinden kaptım onun için küstü gitti sandım.Editörlüğü bıraktıktan sonra baya boşladı aynen. Tuba haberi olmasa hiç göremeyeceğiz.
Neyse ki çok yer kaplayanlar bitiyorHicran bitiyormuş zaten.Bilmem sarasım geldi ço yer kaplıyor ekranlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?