Kara Para Aşk 17.Bölüm Fragmanı

elifin hepsini senmi organize ettin değilmi sözü tayyara başka birşeyden bahsediyor yanı elif öğrenmedi bence hala tayyarın suclu olduğunu 🙂🙂

burda hüseyin amiriyle ortak çalısıyor gösteriliyor ama ilk bölümlerde amir hüseyinle başbaşa kaldığı zamanda bile hüseyine kızıyor işine engel olmaya çalısıyordu artık eminim hüseyin sezon finaline kadar katil olarak oynamıyordu dizide senaristler sonradan hüseyin karakterini değiştirmişler 🙂🙂

Ali ve Hüseyin'de birbirlerini biliyorlarmış.

Sanırım Ali, Hüseyin'in katil olduğunu bilmiyor, Tayyar'a demişti ''Katil bizden biri değil değil mi?'' diye.

Elif; ''Her şeyi sen organize ettin, değil mi?'' lafını, Aslı olayı için söylüyor olabilir.

Ali ve Hüseyin'de birbirlerini biliyorlarmış.

Sanırım Ali, Hüseyin'in katil olduğunu bilmiyor, Tayyar'a demişti ''Katil bizden biri değil değil mi?'' diye.

Elif; ''Her şeyi sen organize ettin, değil mi?'' lafını, Aslı olayı için söylüyor olabilir.
cnm senaryo sonradan değişmiş ilk bölümlerde hüseyin katil değildi dizide yanı alinin hüseyini bilememsi çok normaldi ama belliki sezon finaline doğru hüseyin karakterini değiştirip katil olarak yazmıs senaristler şimdide aliyle birlikte hareket ediyorlar olarak karşımıza çıkıcak 6 yıldan falan bahsediyordu bariz şekilde senaryo değişmiş 🙂🙂

İkinci fragmanı izleyip Ömer'e saydırdıklarımı, üçüncü fragmanı izedikten sonra geri alıyorum.:)

2 fragmanda bomba :D 3.fragman ise aşk dolu sonunda beklediğimiz itiraf geliyor :love1:
bu haftada ab gurubunda KPA zirveyi bırakmayacak gibi görünüyor :)

dizinin en güzel yanı bence yarı yarıya aşk ve aksiyonu güzel karıştırıyorlar yanı sadece aşk veya sadece aksiyon braz sıkıcı olabilirdi bence ama ikisini güzel şekilde karıştırıp sunuyorlar karşımıza hal böyle olunca reytinglerimiz artmaya başladı nihayet ab abcd olsa zirvede görebildik şu diziyi birde totelde görebilirsek eğer başkada birşey istemem :Z:Z

dizinin en güzel yanı bence yarı yarıya aşk ve aksiyonu güzel karıştırıyorlar yanı sadece aşk veya sadece aksiyon braz sıkıcı olabilirdi bence ama ikisini güzel şekilde karıştırıp sunuyorlar karşımıza hal böyle olunca reytinglerimiz artmaya başladı nihayet ab abcd olsa zirvede görebildik şu diziyi birde totelde görebilirsek eğer başkada birşey istemem :Z:Z
Totalde bu hafta artış bekliyorum ben ama zirve biraz zor gibi total kesimin zevkini anlamayamıyorum zaten :D

3 fragman lepota)

ben Totalde zirve istemiyorum yani istiyorumda ama benim icin AB grupunda oranlarin artmasi.Yeni sezon simdi basladi oranlar her hafta bence artar

Forum İstatistikleri

Konular
176,179
Üyeler
8,558
Son Üye
esdil21