Kara Para Aşk 14. Bölüm Yorumları

Heyecandan bazı sahneleri atlamışım herhalde, şimdi daha dikkatli izliyorum.

İlk izlediğimde Hüseyin'in çakma adının Cahit olduğunu duymamıştım. @batuhankaralar

ayy bu babam öldürücek beni onun yüzünden dizilerimi tvden izleyemiyorum ya maç buluyor yada basket buluyor :ppp::ppp::ppp:
digitürk pilaydan izledim yine enginciğimi çok özlemişim yalnız ben leptob ekranını öpücektim nerdeyse 😳😳😳
bu bölümün yıldızı tayyardı bence bu sezon özellikle tayyarı çok ön pilanda görücez
karadayıdan turgutu andırıyor tayyar karakteri 🙂🙂
metine çok üzülüyorum nilüferi sevdiğini ispatladı bence ama tayyar oğlu nüliferi sevdiği için bence metine oyüzden onay vermiyor :ppp::ppp:
bu arada ben tanıtım fragmanında demiştim ömer elife yardım ettiği için tutuklanıyor diye son sahne oyüzden ömer elmas işinde yardım edicek elife hüseyin oyüzden tutuklucak ömeri:ppp:

ayy bu arada tayyar metinin parmağını kırarken çekiçle fındık kırıyor aslında ilk vurduğunda dikkat edin fındık kabuğu kırılma sesi oo keşke bukadar belli olmasaydı :F

Güzel, güzel bir bölümdü ama daha da güzel olabilirdi...

Özellikle bu Fatih'in elini kolunu sallayarak karakoldan çıkması, Elif'in son sahnede kaçırılması, Nilüfer'in ablasının yaptıklarını anlamak istememesi çok zorlama sahnelerdi...

Hüseyin'in Cahit olması, hatta bir eşi ve çocuğunun da olması çok saçmaydı.

Ayrıca Elif'in ablası Aslı psikolojik olarak rahatsız. Elif'i o CD ile tehtid etmeleri ne demek yani kız bilinçli bir kız değil zaten, çok çok tedavi olur, hapise girmez. O sahnede zorlamaydı bence...

Ama son sahnede Elif'i kaçıranın Fatih/Metin değil de Ömer ve amirinin olması açıkçası iyiydi. Ters köşe oldum ben orda. :X

Onun dışında bu Fatih ve Nilüfer'den yapmacık imkansız aşk yaratma çabalarını da anlamıyorum. Dizinin bugün esas başrolü onlar oldu resmen, azalmasını beklerken daha da üstüne basacaklar sanırım bu çiftin...

Sezona cok hizli giris yaptik ve ben bu hizi begendim)
Huseyin sasirtmaya devam ediyor

Elife cok uzuldum.Niluferi yakalasaydim bogardim) cok itici karakter