Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hüseyin'i bu kadar düşmana çevirmek iyi olmadı. Kendisini iyi biri olarak tanıdık ama bir anda ters köşe geldi ve şimdi Hüseyin, kardeşi Ömer'e çelme takma peşinde. Ömer işin peşini bırakmayıp, peşine düşeceği için haliyle bunları yapar.
ay ömere çok üzülüyorum bir suçluyu sevdim lafı içime işledi vlla sibelin kara para işinde olduğunu öğrendikten sonra elife güvendi ama onunda bu işlerde olduğunu öğrenince çok yıkıldı
gerçekten haklıda yanı
bu arada fragmanlar aldatıcı ömerle elif ayrı düşmüyorlar ömer elife yardım ediyor edicek yanı
hüseyin ömeri tutukluyordu tanıtım fragmanında tutuklamasının sebebi şu bence ömer elife kara para konusunda yardım etmeye başlayacak o konudan dolayı başı belaya giricek bence belkıde elmas suclamasını hüseyin ömere yüklücek artık orasını bilemem ama elife yardım etmeye çalısırken o konudan tutuklama çıkıcağı kesin bence ömere yanı burdan şunu çıkarabiliriz
ömer elifle birlikte kara para haklamaya baslıcak elifin görüntülerinden dolayı oyüzdende kabak ömerin basına patlıcak hüseyinde zaten hazırda bekliyor hemen tutuklucak çocuğuu
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.