- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Off moralım bozuldu şimdi. harika bi bölüm. kötü bi sonof ya fragman neden çıkmadı
Off moralım bozuldu şimdi. harika bi bölüm. kötü bi sonof ya fragman neden çıkmadı
böyle değil ya sen hiç sevgililerin proterya göre ayrılmamız diyen bir yeşilçam yıldızı gördünüz muNedir bu zengin kız fakir oğlan trajedisi arkadaş.
Yeşilçam'da da böyle değil mi?Etkisinden kurtulamadık.
aynen ya çok güzeldi ama sonu kötü bittiOff moralım bozuldu şimdi. harika bi bölüm. kötü bi son
Sinirlendim zaten yorum falan yapmıyorum.aynen ya çok güzeldi ama sonu kötü bitti
fragman ne zaman çıkar ya bende çıkmamasına çok sinirlendimSinirlendim zaten yorum falan yapmıyorum.
çok güzeldi ama sonu da çok kötüydüHeyecanli miydi bölüm, önemli gelismeler oldu mu?
Bölümü yarin netten izleyecegim.
Dizide en merakla beklenen Elif&Ömer aşkı ne zaman resmileşecek Ömer ne zaman aşkını itiraf edecek sorusu senaristler de bu konuyu sezon finaline saklamışlar akıllı bir tercihleSonu saçma bitti zengin kiz fakir oglan edebiyatı nedir anlamış değilim.
Simdiye kadar nelerin üstesinden geldiler beraber, birbirilerini yeterince taniyorlar bence.
En saçma, kavuşmalarina engel bu nedeni mi bulmuşlar yani :s
Kaç hafta dir Elif Ömer aşkini betliyorduk haftaya da sezon finali of :s
Dizide en merakla beklenen Elif&Ömer aşkı ne zaman resmileşecek Ömer ne zaman aşkını itiraf edecek sorusu senaristler de bu konuyu sezon finaline saklamışlar akıllı bir tercihlesezon finalinde itiraf gelir
Katil ortaya çıkar Elif&Ömer aşkı başlarEski Türk filmlerinden kopya cekip bölümu bitirdikleri için söyluyorum yeni sezonda muhakkaki Elif Ömer aski başlar o ayri konu.
Yoksa bölüm güzeldi. Sezon finalini merak ediyorum hangi konuyu bitirecekler.
Kara para, elmaslar, Ahmet ve Sibelin katili ?
Aynen sana katiliyorum saçma bir sebep yüzünden Ömer gitmedi.Her dizide ayni Zengin Kiz Fakir Oglan edebiyati, veya sinif farki edebiyati diyelim. Türk dizileri iyice seyini cikardi bu isin. Bölüm icerisinde senaristleri övmüstüm simdide ayni sekilde elestiriyorum, yazik ya bu kadar güzel giden bir bölüm bu sacma bir nedenden dolayi birbirinden sogutulan bir cift.
Hani baska acil sebepler olur bisey olur Ömer gidemez bulusmaya ama bu sebepten dolayi gitmemesi fakir edebiyati yapmasi... gercekten bikkinlik geldi ayni konuyu her dizide görmekten.
Zerrin var mi ki bu çetinin için de ?Katil ortaya çıkar Elif&Ömer aşkı başlar
Kara Para çetesi ile elmaslar ikinci sezona kalır
Son ana kadar Elif ve Ömer çok iyidi. Fakat artık bu ayrılmaları sıktı.Bir buluşamadı garipler, sezon finali de yarına.
Beraber izleriz.Bende izlemedim daha sezon finalini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?