Kara Para Aşk 12. Bölüm Yorumları

Heyecanli miydi bölüm, önemli gelismeler oldu mu?

Bölümü yarin netten izleyecegim. :)

Son düzenleme:
Bölüm biter bitmez hemen netten birkez daha Elif&Ömer sahnelerini izleyip geldim.Kendimi tekrarlardan koparmam biraz zor oldu neyse yorum yapıp yine izlemeye gideceğim :A
Ömer'in mezarlıkta ki hali Sibel'le hesaplaşması ve benim için bugün öldün sen demesiyle birlikte Sibel artık mazi oldu iyi oldu :D Ömer'in ağlayan yıkılmış halini uzaktan ağlayarak izleyen Elif'e ne demeli peki :love1:işte aşk bu :)
İçmeye giden Ömer'in karşısına oturan ve onunla birlikte içen Elif ve Elif'e öyle bakma diyen Ömer
utan.gif
gerçektende Elif aşk dolu bakıyor Ömer'e
Otel sahnesi en favori sahnem oldu.Uyuyan Ömer'in önce yüzünü okşayan sonra öpen Elif
utan.gif
Elif öpmelere doyamıyor Ömer'i :A
Bahar'ın gazıyla Ömer'in yemek teklifini önce red eden sonrada pişman olup Ömer'in peşinden koşan ve yakalayan Elif ve Ömer'in şaşkınlığı :D
Polenezköy sahneleri de çok güzeldi.Motora binmeye korkan Elif ve Elif'in bu korkusunu öğrenen Ömer'in Cadılar da korkarmış diyerek Elif'e takılması :D
Akşamın da yıldızların altında ki konuşmaları ve öpücüğe ramak kala Ömer'in yine kendini frenlemesi sanırım Ömer'in fren sistemi sezon finalinde bozulacak kendini duygularını frenle frenle bir yere kadar değil mi ama :A
Elif'in Ömer ve Arda konuşmalarını duyduktan sonra ki sevinci görülmeye değerdi.Pislik Bahar herşeyi mahvetti
fighting29.gif
Ömer nasıl da heyecanla yemeğe hazırlanmıştı oysa ki :( Yalnız Ömer çözdü Bahar'ı gözüme fazla gözükme dedi :D Ömer Elif'i de uyandırsın artık şu yılan Bahar'a karşı
Elif zavallım öylece kalakaldı :( Ömer mahvoldu
Sezon finalinde Ömer'den öpücük ve aşk itirafı bekliyorum :)

Sonu saçma bitti zengin kiz fakir oglan edebiyatı nedir anlamış değilim.
Simdiye kadar nelerin üstesinden geldiler beraber, birbirilerini yeterince taniyorlar bence.
En saçma, kavuşmalarina engel bu nedeni mi bulmuşlar yani :s
Kaç hafta dir Elif Ömer aşkini betliyorduk haftaya da sezon finali of :s

Sonu saçma bitti zengin kiz fakir oglan edebiyatı nedir anlamış değilim.
Simdiye kadar nelerin üstesinden geldiler beraber, birbirilerini yeterince taniyorlar bence.
En saçma, kavuşmalarina engel bu nedeni mi bulmuşlar yani :s
Kaç hafta dir Elif Ömer aşkini betliyorduk haftaya da sezon finali of :s
Dizide en merakla beklenen Elif&Ömer aşkı ne zaman resmileşecek Ömer ne zaman aşkını itiraf edecek sorusu senaristler de bu konuyu sezon finaline saklamışlar akıllı bir tercihle :) sezon finalinde itiraf gelir

Her dizide ayni Zengin Kiz Fakir Oglan edebiyati, veya sinif farki edebiyati diyelim. Türk dizileri iyice seyini cikardi bu isin. Bölüm icerisinde senaristleri övmüstüm simdide ayni sekilde elestiriyorum, yazik ya bu kadar güzel giden bir bölüm bu sacma bir nedenden dolayi birbirinden sogutulan bir cift.
Hani baska acil sebepler olur bisey olur Ömer gidemez bulusmaya ama bu sebepten dolayi gitmemesi fakir edebiyati yapmasi... gercekten bikkinlik geldi ayni konuyu her dizide görmekten.

Dizide en merakla beklenen Elif&Ömer aşkı ne zaman resmileşecek Ömer ne zaman aşkını itiraf edecek sorusu senaristler de bu konuyu sezon finaline saklamışlar akıllı bir tercihle :) sezon finalinde itiraf gelir

Eski Türk filmlerinden kopya cekip bölümu bitirdikleri için söyluyorum yeni sezonda muhakkaki Elif Ömer aski başlar o ayri konu.
Yoksa bölüm güzeldi. Sezon finalini merak ediyorum hangi konuyu bitirecekler.
Kara para, elmaslar, Ahmet ve Sibelin katili ?

Eski Türk filmlerinden kopya cekip bölümu bitirdikleri için söyluyorum yeni sezonda muhakkaki Elif Ömer aski başlar o ayri konu.
Yoksa bölüm güzeldi. Sezon finalini merak ediyorum hangi konuyu bitirecekler.
Kara para, elmaslar, Ahmet ve Sibelin katili ?
Katil ortaya çıkar Elif&Ömer aşkı başlar :)
Kara Para çetesi ile elmaslar ikinci sezona kalır

Her dizide ayni Zengin Kiz Fakir Oglan edebiyati, veya sinif farki edebiyati diyelim. Türk dizileri iyice seyini cikardi bu isin. Bölüm icerisinde senaristleri övmüstüm simdide ayni sekilde elestiriyorum, yazik ya bu kadar güzel giden bir bölüm bu sacma bir nedenden dolayi birbirinden sogutulan bir cift.
Hani baska acil sebepler olur bisey olur Ömer gidemez bulusmaya ama bu sebepten dolayi gitmemesi fakir edebiyati yapmasi... gercekten bikkinlik geldi ayni konuyu her dizide görmekten.
Aynen sana katiliyorum saçma bir sebep yüzünden Ömer gitmedi.
Zaten suan herkes Elif Ömer aşkını bekledi için ve bu kıl payı gerçekleşmedi için üzgün.
Yoksa bence senaristler iyiler ben beyeniyorum.

Katil ortaya çıkar Elif&Ömer aşkı başlar :)
Kara Para çetesi ile elmaslar ikinci sezona kalır
Zerrin var mi ki bu çetinin için de ?
Dizi de o kadar çok ters köşe yapiyorlar ki :D

dun zaplayarak izledim ama izledigim ElMer sahneleri cok guzeldi

Elifin Omeri uyurken opmesi bana Feridenin Mahiri hastanede opmesini hatirlatti🙂
Engin mezarlik sahnesinde muhtesemdi..

bu aksam bolumu netten izlerim

Bölüm genel olarak biraz yavan gecmis. Yani pek fazla gelisme olmamis Ask'tan baska. Elif&Ömer sahneleri bir harikaydi, Ask tavan yapti, Elif resmen kendini Ömer'e birakti derken Ömer sonunda herseyi kenara firlatti. O Bahar bozuntusu yüzünden. 😡

Tüm bölüm ne güzel gecti falan derken sonunda öyle bir sey olmasi sinirleri alt üst etti.

Tabi kücük gelismeler olmaya basladi. Taner'i bir güzel dövdürdü Tayyar. Onun yanisira silinmis kayitlar ortaya cikti ve Taner, Zerrin ve Nilüfer gece yarisindan sonra eve geldigi göründü. Asli zaten aklanmisti, yazik ona da cocuk gitti elden.

Son ana kadar Elif ve Ömer çok iyidi. Fakat artık bu ayrılmaları sıktı.:( Bir buluşamadı garipler, sezon finali de yarına.:X:X

Forum İstatistikleri

Konular
176,179
Üyeler
8,558
Son Üye
esdil21