Kara Para Aşk 11. Bölüm Yorumları

Kara para yi izleyen birinden bundan daha iyi diyalog beklenemez

Yasal olarak tamam ona bişey demiyorum ama teknik olarak yapılabilirmuş.Dün gece biraz araştirdim. Hatta boşanma davalarında istenebiliyor muy - muy - muş neymiş

Ömer, Aslı’nın katil olmadığını ispat ettiğinde Elif'in aşkı daha da depreşecek. Ömer'e bağlanacak

#KaraParaAşk da herkesin zihni akli tikir tikir, o gun ne oldu soruyor, çat diye cevabi soyluyor, grupca hayran kaldik, hal bu ki biz ilk yad edemegiz vallah.

Ömer Leventi kiskandiginin ilk sinyallerini verdi. Senaryo bu yöne çekilecek belli oldu

Gesendet von meinem GT-I9300

Tayyar reyizden Piranhalarin özelliklerini öğrendik.

Ameliyat parası olarak da kızını kullanacak kuryelik yaptıracak.

Yasal olarak tamam ona bişey demiyorum ama teknik olarak yapılabilirmuş.Dün gece biraz araştirdim. Hatta boşanma davalarında istenebiliyor muy - muy - muş neymiş
ses kaydı değil log kayitkari isteniyor hani Internette nereye girdiğin iki yıl saklanıyor ya konuşmaların nereden ne zaman aradığının kaydı tutuluyor.. verdiğin dünkü olay hirat dink ölümünden sonra Hakkim kararıyla dinleme sırasında çıkan ses kayitlari

al iste bir hata daha sosyal sigorta denen Bir olay var artik parası olmayan kişilerde ameliyat olabiliyor.. ameliyat için para biriktirme tarihi eser oldu ama senaristler bunun farkında değil)))